My Followers

Saturday, March 21, 2009

Need help.. my IE prob..

halu all..
mcm chipsmore je kan cheqtie ni..
jap ada n3 jap x de ;)

sbnrnya nk citer 1 prob kat uol suma
internet kat umah cheqtie tu x leh function la
asalnye pc tu hang smlm
then cheqtie shutdown la pc tu & scan virus
pastu da ok.. bila bkak je IE page x mo open
nape ek uol? even cheqtie da msukkan mcm2 url kat dlm tu still x mo
huhuhu.. camne nk online camni?
klu ada sape2 yg terer bab ni leh x citer camne nk solve tis prob
pleaseee.. cian kat adik2 cheqtie x leh surf internet
cheqtie x pe, kat opis leh lg..

ok la.. klu ada sape2 yg leh mmbntu jgn lupa tggalkan comment k
selamat b'ujung mggu :)

5 comments:

AiE bAhRi said...

aie pon pernah alami macam tu..
sekarang laptop tgh format..
ni pon kat cc..

tak tau apa sebab IE tak leh open..

Mya said...

aisey men.. tak dpt nk membantu sbb sy adalah buta IT. huhu..

~ Lady ell ~ said...

sayang nya tk dpt nk tolong..tp nk sgt menolong...tolong kesian je lh zeti eh...:'(

Dakjaat™ said...

download CCLEANER.... then settle...

PrinCeSS said...

kenapa ye?
pc maya pun wat hal camtu..tapi nasib baik de mozilla..leh jugak online