My Followers

Monday, April 27, 2009

Komuter yg mcm !?@#?!!!

S P E E C H L E S S

to KTMB or sape2 yg b'kenaan..
sila ambil p'hatian ok..
sy sbagai pngguna komuter da x larat nk :

1) berimpit2 smpai nk pitam
2) lmbt smpai ke destinasi

sila tmbh tren anda
&
kkerapan tren t'sebut!!

kami sbagai pgguna da x leh sbr ngan service uol mcm ni
pleasseeeee...
takkan nk tggu smpai jd camni plak?


14 comments:

eZa said...

HAHAHHAHA!
hanye itu yg mampu ku lakukan wahai cheqtie...

msia public transportation system memang.... SUCKS! :P

kak noor said...

byk2 ler sabar..naik kereta sendiri pun jem gakk..lewat gakk seminit dua tapi kalau kita awal pun orang tak tanya pun hehehe gurau jo

lady milk said...

zeti kite ni pun pengguna komuter yang tersangat kecewa dgn service diorang!
tolong la some one assist tuk improve their services...

syukur sekarang dh x perlu guna komuter sekerap dulu tuk g kerja..

irvanqiesy said...

sdgkan nek moto pon kdg2 sangkut jem,mcm mane tu?hehehhe

miszrLina said...

mak aiiii.....

ti... ko nak diri kat mna....





saje je nak tambah hangen ko...

hyfa hasan said...

uiiss..
kalau lah tren kat mlysia ni mcm kat dlm gambo tu..
huiisss...xthu nk ckp apa...

lily lotus said...

pity u...harap2 akan ada perubahan pasnih

zeti said...

eza -> tu la.. bila la transport system kat negara kita nk ok ek? aritu dgr rumors nk suh suma naik public transport.. konon nk kuangkan jem la.. aku rasa lg huru hara nnt :p

kak noor -> btul tu kak noor.. dtg awl lgsung diaorg x ksah.. tp klu lmbt seminit dua da kecoh ;)

lady milk -> haah la.. hope diaorg dgr la luahan hati kita ni.. aritu PM mmg da try naik.. probnye, dia naik time cuti.. tren pun x crowded.. cuba dia try lps opis hour, knpem dia pun nyesal naik.. zeti pun bkn naik hari2 komuter ni.. mcm mana la org yg hari2 naik komuter ni.. erm, just thinking..

zeti said...

irvanqiesy@nadia -> motor pun x t'kcuali kan ;) ehehe.. snang citer kita naik beskal la nadia.. peluh pun kuar.. smpai opis, bsh lncun :p

ina -> sbr je la.. klu jd camni aku nk dok sblh pmndu la.. x mo aku dok kat lua tu, gayat beb :p kuang kuang..

hyfa -> nauzubillah la kan.. kita pnye bole dip'baiki lg, insya allah..

lily -> cian kat I kan.. truk tau I kene smlm.. huhuhu..

Lily.Lulu said...

alahai
siannya cheqtie

gi la hantar email komen kat ktmb
suh dorang tambahkan lagi

hani said...

huhuhu...dah tak nampak rupa keretapi dah...hahahahhaha..;p

~ Lady ell ~ said...

selagi takde yg mendesak,selagi tu tk de tindakan...

huhu hebat tul derang leh bergayut kat train camtu...

kojah said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA tol2, saya setuju sgt2 kannnnnnnnn!!

Mya said...

klau la komuter jadi cam keretapi kat india tu, adoiii.. harus ramai2 org pi bakar bangunan ktmb.. hehe..