My Followers

Sunday, May 17, 2009

Selamat Hari Guru

Di kesempatan ni cheqtie nk ucapkan..
"Selamat Hari Guru buat suma ckgu2 di seluruh dunia .."
cheqtie jgk nk dedikasikan ucapan ini buat bekas2 ckgu cheqtie yg penah mengajar cheqtie di sekolah2 ni dulu..

a) Tadika Sri Gombak

b) SRKTSG

c) SMKAP

d) Kolej PTPL

e) UKM

f) UiTM


Jasa kalian takkan cheqtie lupakan smpai bila2.. x lupa juga buat BFF cheqtie, ani yg ngajar di Jerantut & juga mmber blogger cheqtie, myza & suma kwn2 cheqtie yg b'title cikgu..

oo ye.. citer psl ckgu ni.. klu uol suma nk tau.. cheqtie dulu penah ngajar tau.. tp kjap je la.. cheqtie ngajar sains & geografi form 1 & 2.. byk pahit manis ngajar kat situ dulu.. tp syok tau ;) w/pun cheqtie ngajar kjap je, alhamdulillah, smpai skang ank murid ingat lg kat cheqtie..

tp cheqtie x stop kat situ je.. kat tmpt keje skang ni pun cheqtie still ngajar gak.. tp ajar org dewasa..



ni la ank2 murid cheqtie
sumanye staf2 kat opis cheqtie
cheqtie ajar microsoft office word je


cheqtie b'gmbr ngan fasilitator & ank2 murid
ksmpulannye kat sini, bidang p'guruan ni mmg best sgt2
sbbnye, klu kita ikhlas ngajar diaorg ilmu yg kita ajar tu akn btmbh brkat.. ank2 murid pun cpt fhm.. yg bestnye klu ank2 murid kita fhm pe yg kita ajar tu.. rasa pnt tu pun ilang serta merta..
kan myza kan ;)

p/s: nk try ngajar kat U plak la pasni.. bole?

8 comments:

~tinie~ said...

selamat hari guru cikgu zeti !!

Na Shari said...

Happy teacher's day utk cheqtie...Kira cikgu la jugak kan...

sharamli said...

selamat ari guru

zeti said...

tinie -> tq my dear ;)

na shari -> ckgu gak ek? tq na :)

sha -> selamat ari guru..

irvanqiesy said...

hepi teachers day...walaupon da terlambat kan...hehehe

Mya said...

selamat hari guru cheqtie! :)

hani said...

selamat hari guru cheqtie..hehe

Myza Pesona said...

Betul, betul, betul! Thanks for the wish! kalau jadi cikgu kat u, lain la pulak kerenah anak2 murid!