My Followers

Friday, October 17, 2008

Citer raya.. ops, da xpired ke ek?

Agk2 leh citer lg x psl raya cheqtie?
alamak, tlps tren la cheqtie ni kan..
org lain da nk citer psl raya haji cheqtie br nk citer psl raya aidilfitri..
tp dulik la, nk citer gak kat uol.. huhuhu..
ok la, sehari sblm raya tu cheqtie keje lg tau.. ngan hati yg brt, sedih, sayu.. suma ada.. opis tu da xde org tau uol.. nk buat gena kan.. cheqtie bknnye perlu bsiap pape.. beraya pun kat kl je, then b'dua plak tu.. so x perlula nk prepare pape sgt.. masa kat opis tu pun bkn cheqtie buat keje pun.. dok baca blog uol je.. last2 bos cheqtie ckp leh blik awl & suh isi form.. cheqtie pun blik la umah dlm kul 12.. jln mmg da lengang giler.. kjap je smpai umah.. tp b4 blik umah tu cheqtie pi potong rmbut yg da pnjang sgt ni.. smpai umah cheqtie tido.. hahaha.. x snonoh kan? org lain dok bz buat ktupat bagai, cheqtie leh tido.. yg sdih pe tau, cheqtie x smpat salam parent cheqtie sbb diaorg blik Melaka awl.. huhuhu.. sdih giler time tu.. then yg tggal kat umah tu cheqtie & hubby ngan Jad je.. mlm tu trus cheqtie packing brg utk blik ke umah in-law.. masa ni pun hati sayu je, sbb family in-law suma blik bilut, pahang.. huhuhu.. pastu kan,
..
..
..

nxt n3 la plak k :p ehehe..
jgn mara ha..

6 comments:

alif-mikail said...

apo ni? cite kasik abis le..

Nurmala said...

Hahahaha…
Org lain bukan dah nak citer pasal raya haji
Tapi dok tgh nak citer pasal deepavali..
wakakakaka

eYaNacOMeY said...

lorh...tgh syok2 bace..tetibe next entri laa plak..sabor jerlaa..adehhh

MiSZuE said...

raya kan sebulan..belom terlambat agi hehe

eedany said...

ni mesti ada kenangan mengusik jiwa... tengok tu ketawa dia...hahahaha.

:)

zeti said...

alifmikail -> ala, ilek la bro.. saja nk test ksabaran bro ni :p

mala -> haah la mala.. deepavali kan dkat ;) huhuhu..

yana -> sbr ye yana.. saja nk bg byk n3 :D

zue -> haah ek.. sbln.. so pasni bolela akak citer raya kedua ngan ketiga plak :p ehehe..

eedany -> xde kenangan pun dany.. tp syok usik2 reader yg cheqtie syg sgt2 ni ;) ehehe