My Followers

Wednesday, August 5, 2009

BTS - Setem

sbnrnya bkn nk citer psl BTS (behind the scene) citer ni
tp nk citer BTS masa kami nk tgk citer Setem ni
nk dipendekkan citer, cheqtie ltak pbualan kitaorg la yer..

cheqtie : kita panggung mana ye?
En. Zul : dgn pnuh smangatnye En. Zul jwb.. panggung 6
cheqtie : ok

so, kami pun bkejar2 la carik panggung 6
da smpai tu kami pun carik la tmpt dok
da duduk tu kami pun heran la nape kerusi kitaorg x center
pastu rasa mcm x best je, ajk En. Zul kuar
la... rupanye kitaorg msuk panggung 7!!
then msuk la panggung kat sblhnya
yg ni lg bes.. citer da nk start.. cuba tgk pbualan laki bini ni..

cheqtie : bang.. nape ramai org cina ek tgk citer ni?
En. Zul : tgk kat sekeliling.. "ntah.."
cheqtie : eh bang.. nape mcm pnuh je panggung ni?
En. Zul : ramai org beli last minute kot.. *ayat penyedap ati ;)

citer pun nk start..
cheqtie : eh bang.. nape citer ni ada logo walt disney plak?
time ni kitaorg da gelabah
En. Zul : kita slh panggung ni.. cuba tgk ticket balik
korang nk tau pe yg jd sbnarnya?
cuba tgk pic ni..

rupanye kitaorg tgk ticket t'balik!!
arghhhhh.. nape smpai jd camni? y?
so ticket sbnr kami ialah ini..

sbnrnya citer setem ni kat panggung 9
diulang lg skali.. 9 ye ank2..
OMG.. pe yg t'jadi kat laki bini ni?
sib baik la citer x start lg
msuk2 je trus kitaorg gelak kat diri msing2
pe la En. Zul ni.. lenkali tgk la btul2 :P
rasanya kitaorg pnt sgt kot ptg tu

ok la.. kita stop dulu citer psl t'silap pggung ni k
meh nk review citer ni plak..
citer ni sgt2 la best jln citernye
ngan plakonnye yg sempoi, mmg ketawa x ingat dunia
tmbh2 lg ada afdlin shauki.. mmg m'gamatkan suasana la :D
so, pe lg.. pi la tgk citer ni k
xmo citer sinopsis, msti uol suma da tau kan ;)
selamat menonton!!

11 comments:

~ Lady ell ~ said...

:D biasalah tu..dh teruja sgt nk tengok lh tu smpai tk cek betul2..:D

rugi kat sini tk de panggung..

eZa said...

"pe bende ko pakai ni bro"
"lu soh gua pakai mcm jus-tin tim-ber-lake, ni la dia"
"bile plak gua soh lu pakai mcm jus-tin tim-ber-lake? gua ckp just-don't-be-too-late!"

HAHAHAHHAHAHA :P

sempoi aa cite nih. lawak! ;)

siti noor said...

zetyyyyyyyyyy...ingat no 9 tu terbalik ingat citer MR BEAN HOLIDAY..dier pun pegang terbalik 616 tp yg sebenarnya no yg lucky tu 919...itu mesti dah tak sabar sgt nak g tgk citer ler tuu..at least masuk gakk wayang..akak nie tak bila nak merasa coz takut gayat dalam wayang tu jo hahahha

~tinie~ said...

wah korang dah g tgok ker ...bila plak time aku nak g tgok nie ...

Anonymous said...

Memang best giler cite ni.. tambah2 ada afdlin yang kiut comey. Anyway filem Kabir memang tak pernah menghampakan... :)



~nurulshah~

Anonymous said...

Memang best giler cite ni.. tambah2 ada afdlin yang kiut comey. Anyway filem Kabir memang tak pernah menghampakan... :)



~nurulshah~

lily lotus said...

tgk teaser dia mmg menarik...

irvanqiesy said...

hahaha...excited sgt la tu laki bini nih...huhuu...pasni mesti tgk tiket tu btul2...

Lily.Lulu said...

lorrrrrrrr .. sabau jek la
boleh pulak salah panggung tu
hihihi ~

mmg best giler citer setem
lawak tak ingat !!
rasa macam nak gi tengok je lagi
:D

eedany said...

hehehe... tersasul pulak cik abe.

I baca entry u ni pun senyum jer...

tak tau bila lah eedany dapat gi tengok wayang. Kena cari geng dulu lah nampaknya ni.

:)

PrinCeSS said...

hark2..kekek2 maya baca entry ni..
lama x tgk wayang