My Followers

Thursday, June 26, 2008

Akak opis

u all ingat lg entry b4 tis psl strawberry cheescake?
so, skang ni cheqtie nk citer ckit psl akak yg buat kek ni
kak kem@ummiyah ni mmg pakar buat pastry, cakes kat opis kitaorg
sbnrnya, kak kem ni bkn je terer buat cheesecake,
tp chocolate & carrot cake dia pun sdap gak..
then tart, muffin pun cedap.. bun dia plak empuk2 gitu..
pe lg ek? korang x caya ke?kene pecaya la sbb I yg jd food tester dia :) ngeh ngeh..
skang ni kak kem tgh blajar nk deco cupcakes plak
so, klu u all nk tmpah pape jnis cake pun jgn malu2, jgn segan2
buat masa ni catalog x siap lg, so u all bole la msg cheqtie tnya harga

8 comments:

eedany said...

wah bestnya kalau terror buat kek...Teringin gak nak belajar cuma masa saja yg tak ada...hehehe

dah terror esok boleh lah buka kedai cake...bestnya...

;)

zeti said...

eedany, zt pun t'ingin nk blajar
best kan klu bole buat sndiri :)

*~dEWiSoULhAa~* said...

alaa...sedapnyerr...teringin2...hehe. nak order gak, delivery sampai sini leh tak kak? ktorg kt sini kalo trinin, kene buat sndiri...huhu..tau2 jela ape rasenye kalo budak2 buat sndiri kan...(eceh,budak2 tuuu)hihihi..

zeti said...

dewi --> akak tau dewi terer masak.. akak da tgk fp awk tau :) nnt bole la akak merasa air tgn dewi kan ;)

Mercedez said...

rega dia cheqtie xnak letak skali ker?

zeti said...

mercedez@nas, x dpt lg dr akak ni.. nxt entry aku ltak, insya allah.. buat sementara wktu, ko ckp je nk kek apa & bape kg, nnt aku msg ko blik wit da price..

hyfa hasan said...

huuu..
best yer cheesecake tu..
emm..

zeti said...

hyfa - meh tmpah.. akak bg special price klu amik byk :D