My Followers

Wednesday, June 25, 2008

Sogo Sales

masa lunch td, lps abis byr segala bil pegi la ke sini jap
hajat di hati nk pi cari hadiah yg dipesan oleh adik
smpai2 je kan.. u all nk tau.. ada sales la plak utk householdha, nmpk tu.. smpai 80%cheqtie pe lg, trus la menerjah
mcm2 brand ada.. yg atas ni utk windsir
ada akemi, elle, nouvelle etc..
cheqtie x mmilih sgt pun
just amik yg ni je
* ni gmbr cadar tau.. kang u all ingat cheqtie beli
skali ngan katil plak :p huhuhu..
cntik x? I kan minat pink :) I amik 1 je tau
menyahut seruan k'jaan, kene bjimat cermat :p ehehe
pd hal da rambang mata td.. itu nk amik ini nk amik..
sib baik dpt lwn godaan tu ;)cheqtie just kene byr RM29.90 je
sbnrnya normal je sales kat sogo ni
kbtulan cheqtie mmg dok cari bedsheet :)
lps beli bedsheet ni, cheqtie pi beli bnda yg dipesan oleh adikku itu
ni dia.. teddybear wit coklat ferrero..
nk bg makwe dia la ni
sib baik akak dia baik hati nk tlg belikan :)
dlm masa 1 jam I da setel suma ni.. tu pun guna lunch time I
*I x curi tulang tau :p




7 comments:

Ziana said...
This comment has been removed by the author.
Ziana said...

ti..
sungguh menguji kesabaran btui!!
:(

eza dah gediks ajak aku pi sogo..
hahahahha

eZa said...

ahhahaha aku mmg dh lame nk g sogo since dia start sale harituh. tapi kemalasan! since zeti dh buat entry nih, bersemangat & teruja la aku! ahahahaha jom?! :D

zeti said...

eza & zie -> meh la sini..
nnt leh lpak mnum sama..
klu dtg sini callin2 tau

Mercedez said...

elehh,, uoll..
SOGOO sales tiap2 bulan. toksah diherankan sale yg kali ni.

Lily.Lulu. said...

mak aiiii ...
sogo sale sampai bila ek ..
adoi ...

dugaan nih ...

zeti said...

lily -> sales smpai 3 jul..
ni utk household..
rasanya pasni pun ada sales lg.. ehehe..biasala sogo..
every month sales..
klu dt sini meh la jmpa zeti..
da dkat tu :)