My Followers

Monday, June 30, 2008

Hi-Tea party - WCIT2008 @ Westin Hotel [epi-1]

smlm cheqtie ada function kat hotel ni
klu u all nk tau, cheqtie jd volunteer utk World Congress IT bln May lps
so, smlm diaorg buat hi-tea ni utk appreciate la pe yg kitaorg da buat
sblm kuar umah kita tgkp gmbr dulu
then abah antar smpai ke LRT BTR
smpai Hang Tuah, Mr Zul plak jmput & bwk ke tis hotel
nk hrp I pi sorang2 alamatnye x jmpa lafunction tu buat kat sini - QBa
sori la yer.. gmbr x clear
tgkp pun pakai camera hp je
bila masuk dlm.. wah.. camni ghupanya tmpt tu..
ni antara foods yg cheqtie smpat snap
pnya la awl cheqtie smpai
dpt num5 gitu (utk lucky num)
then dpt tis doorgift
sarawak handcraft
ada keychain, fm ngan sarung pen
disbbkan cheqtie smpai awai
cheqtie pun amik la ksmpatan buat sticker kat tgn
saja suka2cheqtie amik gmbr butterfly
arini tema butterfly sdunia, baju I pun ada butterfly gak :)tadaaa..
ni la hasilnye..
function ni start kul 3
x ramai yg dtg
dlm 200 je dr 400 volunteer
oo ye, cheqtie ada dpt lucky draw tau
ala.. dpt 2 tiket wayang GSC je
tp ok la kan..
bole pi tgk Sepi ngan tiket ni :)
then dpt sijil sbagai volunteer.. vavava..

function ni abis kul 6
so smntara tggu Mr Zul dtg jmput, cheqtie msuk ladies jap
smpat lg tu tgkp gmbr dlm ni
x snonoh tul kan..
ha, nmpk x butterfly kat baju I tu..?

itu la citernye smlm..
sbnrnya byk lg gmbr
Insya allah esok cheqtie akn ltak dlm new ntry

5 comments:

*~dEWiSoULhAa~* said...

amboihh...dlm toilet pn sempat lg tu snap..hehe.bestlaa kak zeti dpt lucky draw..saye ni kan, tak penah dpt sebarang nombor bertuah tau kak...
eheh...nampak benor la tak bertuah tu kan..hihi.

zeti said...

biasa la.. x de keje.. dlm toilet pun jd :p
ehehe..

bkn x btuah
mayb dewi btuah utk dpt hadiah yg grand2 kot :)

eedany said...

mak ai...sedapnya makanan...

lapar pula eedany :)

zeti said...

mmg cedap2 eeda
rugi eeda x dtg sini ;) ehhehe

zeti said...

mmg cedap2 eeda
rugi eeda x dtg sini ;) ehhehe