My Followers

Monday, February 16, 2009

Sumanye ttg mkn

sori ye korang da lama cheqtie x update blog
skang ni cheqtie bz yg t'amat
siyes ni, x tipu tau..
esk pun cheqtie da kene pi somewhere
yg tu cheqtie citerkan kemudian k
arini nk citer psl ujung mggu lps
ari sbtu aritu jad & diana *gf dia la ;) jmput cheqtie kat class
so cheqtie ajk la diaorg mkn kat ani sup utara
da lama t'ingin sbnrnya smpai diana tnya adakah cheqtie ngidam?
oh.. tidak bakal adik iparku..
akak mu ni mmg selalu ngidam mkn mcm2 :P
Alhamdulillah, lps la tekak cheqtie ni nk mkn sup kat sini

jad mkn nasi ayam kat sini
ekceli dia keje sbtu lps, biasala swasta

yg ni diana, gf si jad tu
x ingat lak cheqtie ada citer psl dia ke x dlm blog ni
gmbr cheqtie mcm biasa non ada yer
da ptg time ni, rasa mcm da 'belengas' sgt2..
kat sini cheqtie ada tapau utk mak jgk
mak pun da lama x mkn kat sini.. nnt kita pi ye mak ;)

next, nk citer psl smlm plak
smlm cheqtie pi umah in law kat BTR
bila da pi sini En. Zul pun ajk la mnum2 kat sini
da selalu gak cheqtie tgk blogger2 lain lpak kat sini
tgk mcm best je harusla cheqtie pun try mkn kat sini :)

uit, blum mkn lg da t'sandar? apa kes ni bang?
En. Zul amik rojak sotong.. ok la rojak ni

cheqtie plak cam biasa la klu pi kedai ala2 mamak ni
cheqtie amik maggi goreng ayam
mcm la kat umah x de maggi
abis nk buat camne, cheqtie nk mkn nan cheese dia x buat lg
kul 2 br ada, harus la cheqtie mkn yg ni ajer
kata pun nk try je kan ;)
then kami 2 org amik iced white coffee
rasanya x bape sdap la
Oldtown lg cedap
so itu je la aktiviti cheqtie ujung mggu lps
ari2 biasa cheqtie xde bnda yg mnarik nk citer
ari2 msuk meting, discussion, buat minit etc
nnt korang busan plak dgr citer yg sama :p kuikuikui
ok la yer, Selamat bekerja pd suma.. smile always k ;)

*cian kat Ina sbb dmam.. smoga Ina cpt smbuh.. arini jgn pi opis tau, ko tu da x larat.. amik mc je k ;)

7 comments:

lady milk said...

wah sedapnya...

hyfa hasan said...

Q bistro..
mcm spaQ lak..
hehe..
mcm lawa lah kedai dia..

nURmALa mAZLan said...

zeti,
Q bistro ni nasi kandar kat permaisuri tu ker?

irvanqiesy said...

kak zeti,da dkat ngn umah nadia tu...meh tgk blog nadia..baru je bergiat heheh

irvanqiesy said...

kak zeti,da dkat ngn umah nadia tu...meh tgk blog nadia..baru je bergiat heheh

hani said...

patut la tak update..bz rupanya..hehe..
take care k..:)

Dakjaat™ said...

ingat banduan mane tadi .. hahahahaha! ;p