My Followers

Tuesday, July 14, 2009

Genting Kota Keriangan (2)

halu all..
pekaba suma?
sori la yer lmbt update n3 Genting ni
bkn pe, Internet kat umah skang tgh prob
mmula IE x leh bkak.. now Streamyx lak prob
nk update kene la buat n3 ni kat opis
tu pun ada timenye gak
xkan time buat keje nk update kan
knpem kene sound nnt ;)
ok la, ni last n3 psl Genting
pasni cheqtie nk citer bnda lain plak :)



nmpk x ikan2 dlm kolam tu?
byk tau ikan2 kat sini..
spnjg dlm gondola tu ikan asyik follow je



mcm yg cheqtie ckp aritu, kami bkn stakat naik gondola n pusing2 je
tp kami dibawa msuk kat dlm terowong ni
dan dlm terowong ni dia berenti jap then kuar la citer psl dinosaur ni
bila tgk balik dinosaur ni, teringat plak ngan dinasour dlm citer Ice Age 3.. lbih kuang sama je muka diaorg
*pe lak x sama, da nama pun dinasour.. knpem la dr spesies yg sama kan :P



ni citer psl mlm plak
kitaorg dinner kat Kenny Rogers
time ni mmg da tahap kebulur sgt2
mau x kebulur, x lunch then mkn lite2 je ptg tu
da abis mkn kitaorg pi Snow World plak



gmbr kenang-kenangan kat Snow World
b4 tis da penah msuk ngan Zie, Ani & Kak Sal (BFF Diploma)..
*ko ingat lg x zie?



kitaorg dpn igloo
x leh msuk sbb ada 1 group ni siap lpak cam umah sndiri plak
penguin2 tu pun nk interprem dlm gmbr :P
da tgkp gmbr, kitaorg siap main gelungsur & mkn ice cream
x dok lama pun dlm ni sbb da ksejukan..



kesimpulannye, sgt la enjoy kat Genting ni
tmbhn plak time tu br je pas antar tesis
pe lg, enjoy sakan la kan :D
thanks to En. Zul yg snggup drive smpai ke atas & bwk cheqtie pi sini
kami x stay lama pun kat sini sbbnye ptg sabtu tu cheqtie ada date ngan BFF UKM plak.. tu nnt cheqtie citer k ;)

9 comments:

eedany said...

last time...eedany masuk snow world tu sampai terketar2 tahan sejuk.

bila dah kuar, kaki rasa kebas sket. Tapi bestlah!

next time ada masa, nak pergi lagi.

:)

sharamli said...

ecece..s0n0k la tu..hu3

hani said...

Bestnya masuk Snow World tuh..hehehe...sure sejuk tak ingat kan?

irvanqiesy said...

lame x g genting last pg zaman cinta2 dlu...huhu...kononnye sebelum bersalin qies nk pg tp x jugak pg...tggu qies 2thn la kot...

MiSZuE said...

bestnye p gentingg >P

MiSZuE said...

eh2 lupe..hehe
lame x dtg jenguk akk
akk cehat x??

zue ok jekk..
hari ni pose so x lunch heheee

Ziana said...

aku igt!!!
aku ade lagik pic tuh!!
kenangan tuh!!
:)

Myza Pesona said...

Bestnya! Myza Genting pun belum sampai lagi! Teringin gak nak pegi bawak anak2 ke sana!

hyfa hasan said...

bestnye pergi genting..
lama xg..