My Followers

Thursday, July 23, 2009

Kenapa? Why?

arini cheqtie nk citer kat uol suma nape cheqtie agk slow blogging & bloghop akhir2 ni.. ni antara alasan2 nye..

1. IE dkat umah x leh bkak.. x tau la psl pe.. aritu streamyx prob, ni IE plak x leh bkak :( cian kat adik2 cheqtie nk surf Internet pun x bole..



2. bila nk update kat opis, ada masalah lain plak.. s'tiap kali nk upload gmbr msti fail.. cthnye camni la, even gmbr sekeping pun still xleh upload.. tp itupun ikut mood dia gak la, kdg2 bole.. *gmbr ni pun tggu 4, 5x try br bole.. huh.. camno la nk ltak gmbr seploh, limablas kping?



3. asal nk jln2 kat blog uol, knpem akn kuar prompt ni.. pastu jenuh la dok tkan ok / cancel tu.. click skali x jln, kene byk2 kali br oke.. last2 da fedup sgt terus tekan ctrl+alt+delete.. puas ati den :P byk tau blog2 yg cheqtie x leh msuk.. cthnye blog yna ni.. asal msuk je kuar prompt tu.. tp kene b'syukur, at least bole bkak Internet kat opis ;) *ada jgk blog yg cheqtie leh msuk.. tp ngan syarat blog tu xde music player la..

rasanya tu je la kot alasan cheqtie.. agk2 bole terima x alasan ni? ehehe.. x tipu tau, siap kuarkan evidence lg :P insya allah klu Internet kat umah da ok, cheqtie jln2 kat blog uol k..

11 comments:

eZa said...

Microsoft sucks! hahahaha :P
install ler mozilla firefox untuk ketenangan ber-blogging... hehehehe ;)

sharamli said...

0rg p0n penah jdik cmni gk kak..

tengku aziah said...

die soh akk kerja..lalalala~

irvanqiesy said...

kak,opis kite mmg gitu,sbb tu klu la update ndia wat pagi2...mmg gitu klu ade music player jgn harap la...

Beautiful Disaster said...

IE sekarang memang dah gile lah. agaknye kene pakai firefox kot.

lily lotus said...

klau dah ok jgn lupa dtg ekk...

Lily.Lulu said...

zeti pakai ie version bape. latest is 8 x silap. tapi lily lagi prefer pakai version 7. more stable :)

watie said...

kalau dah okey jangan lupa ke rumah saya hihihi

miszrLina said...

wei..

opis aku pon x galakkan IE..
mOzilla ar...

err... blog aku pon ada lagu...
sure prompt p/w tu je eh? hehe

tak kire... ko kena/harus masuk blog aku...hik2...

lily lotus said...

kay takpe..free2 nnti jejalan yer

PrinCeSS said...

maya mmg salu guna mozilla je..IE salu problem..nyampah i..hehe