My Followers

Wednesday, August 13, 2008

Angsa oh angsa

u all nk tau
cheqtie blik umah aritu tiba2 ada angsa ni kat lua umah
pnya la tkjut
tnya gak kat Wan & Jad dr mana angsa ni dtg
rupa2nya, angsa ni ssat dr kmpulan dia :p ehehe
ops, lupa lak nk citer
umah cheqtie ni sbnrnya dlm kmpung tau
so, mcm2 animals ada kat sini
kucing, ayam, itik, tupai
sape2 yg nk tgk animals free meh la lpak umah cheqtie ;) eheheMr Zul ngan angsa
pnya la sonok dia dpt pgang angsa
angsa ni jinak tau
tp yg x thn tu bila time dia bnyi
kdg2 time kitaorg tido pun dia bnyi gak
ntah bila la agknye tuan dia nk amek
cian gak kat angsa ni, xde mmber
ada sape2 nk amik bela x?
klu nk, bgtau cheqtie k :)

7 comments:

PrinCeSS said...

angsa sapela yang terlepas tu..
sape nak tolong bela nie..???
saya TAK NAK!!..hehe

eedany said...

bestnya banyak binatang dekat rumah...eedany suka animals.

angsa tu cute lah cheqtie. Teringat kenangan kat kampung kena kejar angsa...hihihi

:)

ladyell said...

kt kg mmg mcm2 binatang.kt sini kera/monyet/monkey pn ade taw.even ba*tooot*/khinzir hutan ade gak .mcm zoo/tmn hewan kn.

zeti said...

maya -> ehehe.. xyah risau lg sbb tuan dia da amik angsa ni :p lega sgt2 :)

eedany -> zt pun penah keje ngan cik angsa ni.. tu yg zeti fobia skang ngan angsa ;) huhuh

ladyell -> ehhee.. tu la, da mcm zoo kan kak :)

Princess Redbloodsnow said...

errrkkk..angsa???
z takot gilos ngan angsa
fabia okeh! lagi² ngan angsa yg BAPAK beso
sbb ddulu pnah kene kejar angsa
jaat bangat angsa tuh kak zet :(

Ziana said...

angsa tuh x kejar org ke ti?
aku cukup takot ngan angsa and itik..
:P

MiSZuE said...

angsa zue pon takut..klu jumpe mesti larik hahaha

so zue xmo..meow ade x kak ???hehe