My Followers

Wednesday, August 27, 2008

Sg Gombak

update: u all.. ni gmbr smlm tau, bkn arini :P
korang nmpk x sungai tu
sungai gmbak ni blakang opis cheqtie je
smlm kan ujan lbat,
cheqtie tgk air tu mcm da nk mlmpah gi kat Jln Kinabalu tu
masa cheqtie amik gmbr ni pun still ujan lg
pnyala deras air sungai ni
umah adik opis cheqtie siap bnjir lg
arini pun ujan gak td, tp kjap je..
tmpt u all bnjir x?

6 comments:

hyfa hasan said...

skrg musim hujan kan..
best ar pose..sejukk..hehehee

eZa said...

mak aih! tu baru je ke ko amik T? isk! musim ujan nih bahaya gak nih...

Nurmala said...

buat caner pon skang.. still banjir lagi.. apa function terowong smart tu ek??

Honeylemon said...

ya ampun.. derasnyer... mrbahaya kpd perahu2 kecil nie... :)

MiSZuE said...

nasib gombak xbanjir ye kak hehe

umah zue x banjir pon..kekeke:P

zeti said...

hyfa -> btui tu hyfa.. best kan posa sjuk2 camni ;)

eza -> gmbr tu aku amik ari sblmnye :p ehehe.. festime la aku tgk camtu.. slalunye xde la tggi sgt

mala -> terowong smart tu utk pameran je kot :P kuang kuang kuang..

honey -> wah, mau tgelam perahu2 kcik tu honey :P mmg deras sgt2 air sngai tu..

zue -> tu la, alhamdulillah.. umah akak pun x bnjir gak. tp dgr citer selayang bnjir.. umah zue kat area mana?