My Followers

Tuesday, August 26, 2008

dinner @ MarryBrown

aritu Mr Zul blnje cheqtie mkn kat Marrybrown
kitaorg pun x penah mkn kat sini lg
so, nk menerai la skali

kat sini meja mkn dia ala2 buaian gitu
cheqtie tatau la kat tmpt lain camni gak ke
pnya la seronok cheqtie main buaian tu

siap nynyi lagu nk kawin ngan putra raja lg
ala, yg citer bwg merah bwg putih tu
t'over jap laki bini ni :P
ala, skali skala.. pe slhnye kan :)
cheqtie amik set chicken chop+mushroom sauce ni
ada 2 ktul ayam, fries ngan coleslow
ok la.. tp rasanya KFC pnya lg sdap kot..
Mr Zul plak amik tower burger combo+hawaian coleslow
dia ckp sdap.. tp tatau la
tbal tau burger ni
u olls perasan x ada gmbr bunny kat fries tu
dkat air pun ada gak gmbr bunny ni
nape ek? nk attract bdak2 kot kan?
gitu la citernye pngalaman kitaorg mkn kat sini
thnks tau bang blnje syg *ayat gediks giler ;) ehehe

10 comments:

miszrLina said...

wahhhh..siap naik buaian...
amboi ambOi korg..hik2..
dapat si adam abes la xmo turun..huhu

hyfa hasan said...

wah best nya..
akk bila nak blanjeer..

Nurmala said...

nast kan Marry Brown ada buai².. Tapi KFC lagi sedap

Princess Redbloodsnow said...

untungnyer ade hubby or bf ek
leh dorg banje²...mcm zie neh...:(
oways banje diri sndiri jek..uuwaaaa

biler ler dpt mkan duit bf yek..wakakakaka

:D

Yatie said...

mcm marrybrown kat Klang Centrepoint tuh jek .. rasanya semua mmg ada buaian kot tapi mmg tak penah try pun .. mcm jenuh nak makan aje sbb bergoyang2 .. hehehe..

atune® said...

argh....wat kite lapar melihatnyeh...

Ziana said...

sakan ko main buaian ek
:P

zeti said...

ina -> mmg ina.. aku yg tua ni syok main ni kan bdak2 :p

hyfa -> akak? nnt2 la :p ehehe..

mala -> tu la mala.. mmg nk pi kfc mula2 tp msuk MB sbb x penah try lg :)

Z -> alalla.. cedihnye akak dgr.. xpe la z, nnt smpai la masa z mkn duit bf plak.. sabar tau ;) ikut firasat akak, x lama je lg tu :P ehhee.. amiinnn..

yatie -> tu la, rasanya kat suma MB mmg ada buaian :) ssh nk mkn ek dok atas buaian? bgoyang2 kan ;)

atune -> lpr ek? nnt pi la mkn kat sini.. by the way, thnks dtg ke blog cheqtie :)

zie -> haah la zie.. suka lak aku men buaian ni :p mcm bdak2 tul mmber ko ni kan ;) ehehe

tiffany said...

shieda rase buaian ni salah satu cara marrybrown nak tarik pelanggan... sbb yang shieda g kat korta Tinggi and Batu Pahat pon sebijik ade buai2an cenggini... cume sayangnya tak ramai org yang layan marrybrown...

amboi2, siap menyanyi bagai pasangan bahagia nie...

zeti said...

shida -> tu la kan.. diaorg nk attract bdak2 suh masuk, tp x ramai pun yg layan MB ni.. camne :)

pssstt.. zt nyanyi bg en zul sorang je dgr.. klu org len dgr mau diaorg suh nynyi kuat2 dlm MB tu nnt :P ehehe