My Followers

Thursday, July 10, 2008

kisah smlm

korang nk tau.. (bnyi cam nk ngadu je kan)
smlm kan cheqtie posa
then kene balik naik bus tau
sbb Mr Zul keje ptg

mnapak la cheqtie pi kat bus stop
slalunye uncle len seng ni da ada kat tepi KFC tu
tp kali ni, tggu pnya tggu x mncul gak
tggu bus metro pun x smpai2
last2 bus smpai 1/2 jam kemudian
huhuhu
pnuh bus tu smpai x de tmpt duduk
kene bdiri ngan jem x henggat smlm
sib baik x lama pastu cheqtie dpt duduk
pnya la pnt smpai ttido I kat dlm bus tu tau :p

cheqtie smpai kat umah dlm kul 6.30
then ckp kat adik cheqtie, mayb cheqtie goreng nasi je sbb pnt sgt
u all nk tau dia ckp pe?
dia suh cheqtie rest & bia dia je yg msak
yahoooo.. bolela cheqtie lyn Ezora ;) ehehe
nk tau pe yg dia msak..?
tadaaa..
nasi kari ayam (sbnrnya tatau nk ltak nama pe, hntam je la labu)
snang je buat nasi ni
dlm nasi ni dia masukkan ayam, tomato, kntang & kacang peas
cedap woo :)
ni la adik cheqtie yg tlg masak
Jad namanye.. single but not available :p
pastu.. krajinan adik2 cheqtie bkn takat tu je
tiba2 adik cheqtie yg sorang lg ni plak volunteer nk kmas dapur
wah.. syok btul cheqtie rasa smlm
blik pnt2 then ada yg mnolong
klu u all pun msti rasa hepi kan :D
adik cheqtie yg ni kitaorg pnggil Wanwan yg pakai baju biru
sori la gmbr dia x clear
gmbr yg clear ssh tul nk upload
nympah tul ;)

bgitu la citer nye smlm
Mr Zul balik bila pun cheqtie x pasan
sbb da selamat beradu :p
sori yer bang.. I pnt sgt la smlm :)

p/s: slow tul blogspot arini.. nk upload gmbr pun ssh :(

6 comments:

i.N.a said...

uits..rajin tul dak Jad nih...
booking wat adik ipar leh tak?? hehe...

Princess Redbloodsnow said...

iisskkk...bek sungguh ati adik kak zet tuh ek...
mcm tuh lerrr...ringan� tulang ckit.

:)

tiffany said...

SBNA.... alamak.... baru jek ingat nak kenen2kan ngan Zie the princess redbloodsnow tu tawww... huhu... tak dapat la yek??

untungnya dapt adik2 yg baik camtuh... hehe... tapi kan cian gak kat Mr.zul sbb balik takde org sambut... ngehehehhe...

Lily.Lulu. said...

wah wah wahhh ...
bagusnyaa adik cheqtie ...
teror masak ..
leh jadi chef laa lepas nih
:D

eedany said...

wah bestnya ada adik yg suka masak. Kalau adik eedany tolong masak liat yang amat tapi kalau makan...cepatnyer. Hahaha

:)

zeti said...

ina -> booking? bole je.. kuikuikui

princess_zie -> tu la zie.. syukur sgt tau :)

tiffany@shieda -> tu la shieda.. klu x da bole kenenkan ngan zie kan :) ehehe.. tu la.. cian kat Mr Zul mlm tu.. zt mmg pnt sgt2 smpai x sdar dia da blik.. huhuhu..

lily -> dia terer sbb penah study kat lua lily.. kene independent time tu.. sbb tu terer msk :p

eedany -> adik yg ni mmg suka msk eeda..klu akak dia x sht ke dia yg take over :D slalunye laki mmg mcm tu eeda.. tau mkn je.. opss :p