My Followers

Sunday, July 6, 2008

~sweet memory~

last week cheqtie kmas almari buku
suddenly t'jmpa tis pic
gmbr ni diambil thn 2000 rasanya
wakaka..
klu u all nk tau
gmbr ni diambil time kitaorg diploma
amik kat hostel
kitaorg jd ajk utk graduation day
klakar bila tgk gmbr ni
u all leh teka ke cheqtie yg mana sorang?
bloggers lain pun ada dlm ni
meh tgk sape teka btul
kat blakang dr kiri - azs (keje MBSA skang),
yg tgh tu konpem korang knal pnyer.. zie (keje kat BB Company),
then cheqtie.. klakar la muka I time ni.. :p
ok.. yg duduk plak
dr kiri : sue (TM rasanya), ani (yg celebrate b'day aritu, bkl ckgu)
and last ina (keje IBM)
tatau la diaorg ingat lg ke x gmbr ni
pakai baju sama lak tu.. ehehe..
bila2 free nnt cheqtie ltak gmbr len plak k..
seronok tau ingat2 knangan dulu

15 comments:

Nik Nurehan said...
This comment has been removed by the author.
tiffany said...

sweetnye tgk gamba lama... hehe... baju dahla sama sume... hikhik... ni kire gamba zaman kanak2 la ye tak???

eedany said...

wah...kenangan manis mengusik jiwa gitew...

eh,eh ziana ke tu?

:)

eZa said...

ehehehhe sure terkezut zietikuih tgk gbr nih ek? mude belia sume mase nih.. ehhehehhe :D

Princess Redbloodsnow said...

a'ah yg tengah tuh...teramat ler kenal..hehehe

zeti said...

tiffany -> klakar kan pakai baju boria :p time ni suma tgh muda belia lg bak kata eza :)

eedany -> btul la tu eeda.. ziana.. :)

eza -> tu la psl.. rasanya dia x tgk lg ni.. tatau dia ada ke x gmbr ni ;) time ni kita pun x knl lg kan? pdhal 1 kolej :p

princess_zie -> knal ek? muka dia mmg x b'ubah.. cuma skang dia da makin vogue gitu :)

Ziana said...

muahhahahahahahaha...
KANTOI....hadoi...

bukak2 blog ko..trus tegelak beso!!!aiseyyy... muka budak hingusan sey!!! muka memasing sengal jek kan mase tuh... muka baik gilerr :P

aku igt time nih!! mase ade game bola... ehem!! :P

sume dh jd bloggers skang..
:)

zeti said...

hehehe..
klakorkan kita masa ni
tp syg la.. itu cik salmah x de dlm gmbr :)

zie, aku x ingat la psl game bola tu
nape ek?
ehehe

tp kan.. camne kita leh tjebak jd ajk ni?
sbb rapat ngan MPP kot ek :p

manje said...

salam kenal2...

hehe sonot kan dpt tgk balik gambar lame2... tetambah kalo ade perubahan fizikal pd kengkawan... lagi sonot.. bergosip huhu :)

zeti said...

salam knal jgk to manja

mmg sonok manje..
smpai tsnggih2 bila tgk gmbr lama ;)

i.N.a said...

masa nih pic AJK konvo kan?

hahahah..tu bukan aku....
bukan aku..not me...wkakkakaka...

suria keje vads..
aku kat cni...
seberang jln je ngan su...tp xde masa nak jumpe...huk huk..

zeti said...

eleh ina.. ngaku je la :p

la.. ko dkat ngan suria ke?
apsal x lpak ngan dia
klu jmpa kim salam k

:)

Lily.Lulu. said...

keciknyaaa kak non tuh
heheheheheh
:D

zeti said...

lily -> :D ehehe..

[djsuriadhani] said...

wey..
bukan sebab kita baik dgn MPP
ingat tak kita baik dgn mamat masuk roda impian tu
aku lupa namanyer..ala kawan ajon bawa kancil..lepas tu dia tukar kembara..
ingat x..dia la dok suruh kita jadi ajk..

lepas tu aku ingat bab apple..
bola?
ada ke..aku pun tak ingat

ingat tak kete aku stuck masa banjir...leas tu zie jatuh
kecoh satu hostel..

hahahahhahaa
mmg nak tergelak la aku..

nanti aku cuti gambar ni letak kat blog aku ek..
kurus lagi aku masa ni..
lepas tu aku mmg masih nakal...:P

ina...aku mmg Vads tapi department aku di KJ..kadang2 je aku di TTDI kalau ada trainning kan...

buzz la aku kalau nak jumpa..insyallah kalau aku free jumpa..aku ni sibuk keje..keje...:P