My Followers

Monday, December 1, 2008

Makan2..

sbtu lps my lovely mak & pak buat b'day party utk cheqtie
idak la bsar-bsaran.. simple party je just utk family mmbers
kbtulan ada jiran2 yg dtg umah, kitaorg invite la join skali
pasan x muka uncle yg pakai baju oren tu mcm muka AC Mizal?
uncle ni pun klakar gak.. mmg riuh rndah la time ni :)
ni antara mkn2 yg disediakan masa party sbtu lps
American Chocolate Cake, disponsor oleh Jad
tq bro!! cedap tau cake ni ;)
Sate Ayam & daging ni wajib ada dlm menu party kitaorg
selalunye kitaorg beli sate hj samuri
kali ni kitaorg beli kat area umah je
cedap gak.. murah pun murah :D
Spaghetti Carbonara ni kitaorg buat sndiri tau.. jgn x caya ;)
cheqtie buat ngan adik & akak
dlm gmbr ni x nmpk creamy sgt sbb da nk kering kuahnye :p
bedday gurl tgh potong kek
wah, syoknye En. Zul tgk bini dia ptg kek :p
sblh tu mak, tp x nmpk muka lak, then akak
adik xde masa ni sbb tgh majuk :p eheheh
bapak & zahid

chocolate ni Jad yg bagi
da la spnsor cake, bg adiah lg
thanks Jad na.. cayang ko :)

cian mak & pak.. w/pun bz ngan p'siapan p'khwinan Wan, smpat lg mak & pak buat mjlis mkn2 ni.. thanks mak & pak.. party ni btul2 meaningful bg cheqtie sbb dpt kmpul ank beranak.. bkn selalu leh bkmpul mcm ni ;)

3 comments:

AiE bAhRi said...

sis,
tak jempot aie pon..
ha3
best tu makan2..
he3

MiSZuE said...

kek tu wat zue berselera ni ehehe..
nk p carik kek plak ar.hahah ober tau zue nie :)

ladyell said...

seronoknye...mkn2 ngan family...bhgianya zeti..apalagi,sesi menambah kalori...