My Followers

Saturday, December 20, 2008

Mkn @ Burger King

cheqtie kan da jnji nk blnje En. Zul mkn kan
so, masa blik keje smlm tnya la dia t'ingin mkn pe?
terus dia sbut Burger King
ekceli En. Zul ni t'ingin nk mkn kat Sushi King
tp disbbkan dia pnt arini, kitaorg pun pi la BK yg kat jjntas Sg Buloh tu.. sbb jln tu pun da on da way blik umah



cheqtie amik set burger mushroom yg single
En. Zul lak amik yg set double
yg cheqtie musykil tu awat dia bg ayaq size large kat cheqtie?
mmg mcm ni ke? cheqtie x abis mnum ayaq ni sbb skang ni cheqtie da kuangkan mnum air gas..
bila mnum air coke ni msti t'ingat kat zie yg comey tu.. sbb ni air feveret dia.. kan yang?



tiap kali mkn kat BK, cheqtie msti amik sundae pie hersheys ni
Ya Allah cedapnye uol.. uol harus la try pie ni ;)
cheqtie ni biasa la, suma yg b'asaskan coklat mmg feveret
antu coklat katakan :p ehehe
uol suka mkn coklat x? coklat pe yg uol suka mkn?
cheqtie suma jnis suka, tp x suka yg dicmpur ngan raisin.. x bes ;)

6 comments:

nurulhuda abu bakar said...

hi there.. eheh sedapnye... aritu kita makan bk gak ngan cousin... ingat nak try hersyes tu... tp tak try... uwaaaaaaaaa menyesal tak makan... :)

zeti said...

hi nurul.. thanks dropping by.. nnt klu pi BK harus la try pie ni k.. highly recommended :) ehhee..

UnGu VioLeT said...

slm kak.. ade award untuk akak.. akak dtg blog mar, ambik yer!! love from mar.. :)

Yatie said...

mmg sedap mushroom burger king nieh .. selalu gak order delivery antar umah .. ehmm, coklat plak mmg suka coklat Lindt .. kat msia takde choice sgt tapi kat sini byk jenisnya .. sedap, tak muak dimakan :)

PrinCeSS said...

SEDAPNYE nampak hershey sundae tu..
tambah2 perisa coklat
maya pun antu coklat..favorite,coklat cadbury.
hot choco, aiskrim coklat...sume sukela!

MiSZuE said...

pewittt..berdating ngn hubby ye kak,,
romantiknyeeee

jeles tau hehe