My Followers

Saturday, December 27, 2008

Menjauhkan diri..

sbnrnya ni tajuk lagu dlm citer "Gelora di Hati Sara"
citer ni ada kat RTM 1 dr Isnin smpai Sbtu kul 10.30pm
dan klu uol nk tau, Fauziah Latiff yg b'lakon dlm citer ni ngan hero Malaya 'Rosyam Nor'
ada sesape yg tgk citer ni? kat cni cheqtie ltak sinopsis citer tu..

"citer ni mengisahkan Sara (lakonan Fauziah Latiff) berkahwin secara rahsia dgn Asrul (lakonan Rosyam Nor) masa study di oversea. pastu masa blik M'sia diaorg t'paksa rahsiakan p'khwinan diaorg sbb takut mak si Asrul ni mati (heart attack). dipendekkan citer, Asrul ni kene kawen ngan ank besfren parent dia iaitu Tengku Marina (lakonan Watie).."

nk tau slbihnye, uol kena la tgk sndiri k :p ehehe
mmula tu cheqtie tgk episod 1
pastu bila tgk gaya citer mcm sdih je, rasa cam x snggup plak nk teruskan
*cheqtie ni pelik ckit.. klu citer sdih mnyntuh hati mmg x mo tgk.. w/pun tu la realiti khidupan :(
cuma br2 ni cheqtie rasa mcm nk tgk blik, tu pun sbb mak mmg pminat setia citer ni
bole thn gak citer ni.. pndai Fauziah Latiff b'lakon :)
dan 1 lg, lagu tema citer ni pun best gak
tngkp leleh tau uol.. huhuhu..
ni cheqtie ltak lirik lagu citer tu..
klu free nnt tgk la yer citer ni.. mlm ni ada tau!!

Menjauhkan diri - Fauziah Latiff

Ramai yang menjangka kita
Hidup bahagia
Tetapi sebenarnya pahit
Kurasakan

Memang dahulu kubahagia
Tetapi semuanya dah berubah
Bila kau tiada lagi
Setia kepadaku

Kasih sayangku padamu
Tidak kau hargai
Seolah aku tidak lagi
Kau perlukan

Apalah erti kesetiaan
Jika kau tak pedulikan aku
Sehingga kau tiada masa
Untukku

Walau pun kucuba mempertahankan
Agar cinta kita berterusan
Tetapi engkau masih
Menyakiti ku sesukamu

Dan biarlah aku menjauhkan diri
Agar tidak menganggu kebahagiaanmu
Bersama insan baru
Yang memisahkan cintaku

*arini nk pi tgk muvieee.. yippiiieeee... citer pe? nnt cheqtie update k :D

4 comments:

runescape account said...

i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,

常州三打一 said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not know how you advice!

splendid said...

If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
runescape powerleveling

Farming Net said...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am

still tempted to say: really good!
Personalized http://www.jsfishnet.com