My Followers

Tuesday, December 16, 2008

yuhuuu..

i'm back!!
rndunye kat korang suma tau :)

alamak.. byknye sawang kat dlm umah cheqtie ni..
ada sape2 leh tlg bersihkan x :p ehehe
thanks kat korang yg sudi gak snggah kat umah cheqtie ni w/pun x de citer.. huhuh..
sbnrnya byk bnda nk update ngan uol suma ni, tp slow2 la ek ;)

kita mulakan ngan citer arini dulu la yer
awl2 pd td dpt call dr PA Pengarah suh cheqtie pi seminar ni kat KLCC
yer la, skang ni kan da kecoh dlm paper suh robohkan menara pemancar
seminar ni dia jmput sekali wakil pnduduk kwsn area KL


masa register td dpt la folder ni ngan 1 beg
ingatkan pouch biasa je
rupanya beg bsar la jgk bila kita bkak tu


so far yg cheqtie dgr dr seminar td dia ckp klu bole elakkan bdak kcik dr guna hp lama2..
klu bole ckp kjap2 je.. then sape2 yg umahnye dkat ngan menara pmancar or yg dipasang dkat rooftop tu x perlu risau sbb signal tu x akn smpai ke kita terus.. ni pe yg dia ckp td la.. huhuhu..

for more info psl radiation, please click here
kat sini uol leh check radiation hp uol tggi ke x..
nnt klu ada info psl radiation ni cheqtie share lg ngan uol k :)

4 comments:

SaDi said...

kalau pda ngan laptop... ada radition tak... pasal sadi ni 24 jam mesti ada laptop atau PDA... kemana sahaja... kecuali bilik air... masa tidur pun laptop ngan pda kat sebelah... takut pulak kalau ada radiasi....

miszrLina said...

SKMM. nak mintak keje kat sana lagi ar... mcm best jer ...

**lari tOpik daaaa...

Lily.Lulu said...

aiks .. SKMM ...
abang ipar lily keja situ

zeti said...

sadi -> laptop ngan PDA ek? nnt zt cek then share kat sini k.. setau zt klu hp mmg x leh bwk gi tido sama sbb radiation tu..

ina -> ko penah mntak keje kat situ ke b4 tis? try la mntak sbb mmg best pun keje kat situ..

lily -> uik, abg ipar lily kat SKMM ek? sape yer? mana la tau zt kenal ke ;) ehehe