My Followers

Wednesday, December 24, 2008

Jln2 @ Sayang You

cheqtie bwk maksu ank beranak pi sini aritu lps knduri
bkn pe, maksu nk cari brg utk p'tunangan hafiz (kazen kitaorg)
insya allah klu xde aral mlintang, kami suma akn turun ke Penang nxt week.. Kak EJ, nnt bole la kita jmpa kan ;)



ni apsal ttiba ada gmbr cheqtie plak ni?
bkn pe.. smntara tggu maksu dok pilih2 brg, cheqtie, adik & akak dok kat lua
kaki pun da lnguh bjln pusing dlm kdai tu
smbil dok kat lua tu kitaorg pe lg, amik gmbr la
jom tgk gmbr gedik santai kitaorg kat kdai ni



tgh kitaorg dok bgmbr ni tiba2 cheqtie t'perasan s's'org yg br kuar dr lif.. uol nk tau sape?
knal x Farhan AF4?
cheqtie nmpk dia ngan family msuk kdai ni gak
ehem.. cik Farhan nk b'tunang ek ;) ehehe
kitaorg x amik pun gmbr dia sbb kat dlm tu mana leh amik gmbr



da abis maksu beli brg kat sini kitaorg pun trus la balik
x trus blik, ofcoz sggah mkn dulu & umah makcik
bkn slalu maksu ank beranak turun KL
so harusla bwk diaorg jln2 :)

*sblm pi Penang ni mcm2 nk kene setel.. registration utk sem dpn pun cheqtie x buat lg.. ingat nk jmpa lecturer la jumaat ni..

3 comments:

Nurmala said...

zt...kita pon pernah gak gi sini masa nak cari guest favor aritu. tapi x dapat pon yg berkenan dihati..hehe

miszrLina said...

huhu.... jalan sakan ko eh..
ti..nape muke ko pucat jer...
kes malas nak touch up xpe...
jgn sebab sakit k...

MiSZuE said...

jumpe farhan ye kak..
kurus x dia..lawa x dia hehehe