My Followers

Thursday, December 4, 2008

Up to 80% off

td kuar dating lg ngan mak & pak
kali ni kitaorg pi Sogo sbb nk carik cadar bilik pengantin

kbtulan cheqtie pi Sogo smlm br tau yg ada sales ni
nama je opis dkat ngan Sogo, tp tatau pape pun :p
sales ni lbh kuang cam aritu
eza & zie x turun ke kali ni?
tini aku tau knpem hari2 dia turun sini :p ehehe
ina da psan suh amik gmbr cadar utk dia ;)

ina, camni ke yg ko nk?
or nk munge2?
yg ni sama cam aku beli, RM150 je
queen set+comforter

nmpk tu.. 70%+20% ada, 80% pnye pun ada
suma brand ada

pnya la ramai org time ni
b'sesak2 nk amik cadar yg b'kenan
kira nmpk, bkenan, then amik trus pastu byr
meh nk tnjuk hasil rembatan kitaorg td..

kitaorg amik yg ni utk pengantin
RM150 je utk queen set

yg ni plak cadar kosong+renda2 ckit
queen set jgk & pricenye -->

last skali cadar utk adik, akak & Jad
yg ni amik for single bed je
ok la klu uol nk amik utk ank ke, adik ke..

harga yg ni plak -->

so total utk 2 cadar queen, 3 cadar single ngan 4 biji bntal2
ialah : RM318.70
ok x?
da setel sumanye kitaorg pun balik

nmpk tu mak ngan bapak usung plastik brg yg kitaorg beli td
cian kat mak & pak kene bjln pi kat kete.. sib baik x jauh parking

begitu gigih cheqtie amik gmbr mak & pak dr blakang
masa ni x ramai org, bole la amik gmbr
cuba klu ramai, malu den :p

oh ye, kali ni kitaorg x mkn2 sbb suma posa sunat ;)
tp mak ada tapaukan cheqtie somethin
nnt cheqtie tnjuk ek :)
tq mak & pak for our dating+shopping today!!

*sales cadar ni smpai arini je uol.. tp rasanya pasni ada lg.. biasala, taktik marketing :p

5 comments:

miszrLina said...

ti............ nak yg tu la....
simple but nice ;)

td aku x sempat g servey kat JJ...
tp cni pon ada rasanye....huhu

Nurmala said...

ya ampun zeti...
tak sanggup nak pergi sogo time sale tau... ramai!!!!!

hari tu ingat nak g cari cadar kahwin jugak kat sogo.sekali dah nampak cam org berduyun2. terus kita masuk alinas beli cadar ngan langsir alinas..

MiSZuE said...

malas nk p sogo time camni ramai betol manusia..dan macam2 bau ade hehe

tapi not bad lah rege2 die kan..
cantik cadar yg atas tu huhu

Mrs.Sheikh said...

cantik laa.. pepel lak tu...jelesss

SaDi said...

cantik... :)