My Followers

Friday, November 14, 2008

And the winner is...

jeng jeng jeng...
dua hari lps cheqtie msuk contest ni
msuk pun saja je nk test IQ :p cewah..
ekceli ni kuiz yg ke-2.. yg 1st tu cheqtie ttggal sbb bz ngan komitmen lain
then pg td saja je la bkak blog yatie nk tgk sape pmenangnye
ehehehe.. tgk2 cheqtie mnang la uol :D

x sngka tul leh mnang tau sbb kuiz yg yatie buat ni btul2 mcabar
w/pun jwpn suma da ada dlm blog tu.. tp kita kene pndai carik la..
pastu, ramai plak tu yg msuk..
mmg meriah la blog yatie penangan dr kuiz ni..
klu uol x caya meh msuk blog yatie tgk
insya allah yatie akn buat kuiz lg pd masa akn dtg
eh, btul ke pn. umah? mmndai je cheqtie ni kan ;)
pape pun, thnks pd yatie yg buat kuiz ni..
nnt yatie buat lg tau.. tgh b'semangat ni nk msuk lg :)

(*msih t'snyum dpn pc.. syok wei mnang..ehehe..)

5 comments:

Nurmala said...

wah...
menang!!!dapat hadiah apa ek??

pijah said...

isk2..cam bes je ceqtie. ekeke.. xnak bahagi 2 ke kak...

ladyell said...

tahniah! eii..tk sabar plak nk tengok apa hadiahnye...

miszrLina said...

hik2..sure ko tgh sangap xde keje masa nih...hik2....

Yatie said...

hehehe, tahniah2 .. betul tuh, akan ada lagi quiz2 baru akan dtg .. yg pasti, dalam sehari dua nieh pun ada surprise quiz .. jgn lupa join tau :)