My Followers

Tuesday, November 18, 2008

Dating wit mak & pak

td mak & pak dtg opis hntar form adik
pas kami pi submit form tu, kitaorg pi kdai kad kawen plak
da setel k'sumanye, cheqtie pun ajk lpak kat food court sogo
mnum2 kat situ..

time lpak tu kitaorg smbang2 psl p'sediaan kawen Wan ni
takut gak sbb x lama je lg kan
hope sumanye bjln ngan lncar la
kami dok kat situ pun x lama sbb da nk kul 2
w/pun xde org kat opis arini, tp harusla cheqtie msuk opis awl
nama pun staff dedikasi.. alamak.. ada yg terasa nk mntah ke? ehehe..

thnks mak & pak sbb sudi mnemankan ank diaorg lunch arini :p
ehehe.. ngades tul kan.. ala, pe slhnye bmnja ngan mak & pak skali skala yer x?
mau jeles adik ngan akak dgr ni :p ehehe

p/s: mntak maap la yer.. xde gmbr arini.. bateri camera kong la plak.. time nk guna ni la yg bat kong.. huhuhu

3 comments:

AiE bAhRi said...

sis zeti.
saya ari2 dating ngan mak n pak..
heheheh..cuti sem la katakan..
hahaha

UnGu VioLeT said...

yerla.. pak ngn mak nie, mmg permata berharga..

Yatie said...

alahai, bestnya dpt dating ngan emak ayah .. rindu ngan dorang nieh ... huhuhu ..