My Followers

Monday, November 10, 2008

Bakal besan dtg ke umah

sbtu lps bakal besan mak dtg ke umah
* bg sesapa yg tatau, adik laki (Wan) cheqtie akn khwin disember ni :)
ekceli diaorg dtg sggah lps mnjmput sedara mara dtg kenduri
mak ngan bapak plak time ni gi knduri kat klang
sib baik cheqtie ngan adik & akak ada kat umah
so kitaorg pun jamula ttamu kami ni dgn lauk2 ni
(mak da masak siap2, cheqtie tlg idangkan je :p)

sweet sour bawal itam ngan lemak cili api rebung+udang

ikan masin msti ada ngan sayur cmpur

ayam goreng berempah ngan pepaya.. eh, silap..papaya la :p
dessert plak bubur pulut itam.. lupa nk amik gmbr

ttamu yg dirai ngan mak, bapak & zahid..
kami adik beradik pmpuan larik naik atas tgk sehati bdansa
x snonoh kan kitaorg ni :p ehehe..

eh, sape plak bdak kcik ni
klu uol nk tau, adik kcik ni namanye hasan
bakal adik ipar Wan nnt yg sgt2 la keletah okeh
Insya allah, knduri kawen adik cheqtie ni dijangka pd 14/12/08 nnt
skang ni dok kalut prepare utk wedding dia plak.. smoga segalanye bjln ngan lancar, Insya Allah :)

*cheqtie dpt sms dr Kak Kem kul 6.45am smlm mngatakan mak dia kmbali ke rahmatullah pd 10.45pm ari sbtu.. sama2 la kita doakan roh allahyarhamah ditempatkan di kalangan yg beriman. Al Fatihah..

8 comments:

pearlEJ said...

yang, hari ahad tu akak pun masak ikan sambal tu jugak.. hahahaha.. menu serupa lakk... :D

Nurmala said...

ramai org nak kahwin bulan dec ni kan? sbb cuti sekolah kot

hani said...

alamak, ada masak lemak rebung ngn udang la...my favourite tuhhh!!..huhu..sedapnyaaaaa..nak sket..ada lagik tak??..:p

zeti said...

kak ej -> la, ye ke kak.. ehehe.. same taste la kita ni kan ;)

mala -> zt pun rasa sbb cuti skolah.. mala bila ek?

hani -> hani pun suka rebung gak ek..? cedap kan rebung ni ;) ada lg kat umah, meh la dtg mkn :p ehehe..

MiSZuE said...

bile tgk menu tu kan..buat zue lapa..tapi adehhh msti ke toilet jugak :(

lily lotus said...

semoga sume berjln lancar..amin

Yatie said...

alamak, menariknya tgk lauk2 yg ada .. lapar betul rasanya nieh padahal dah tgh malam dah .. huhuhu ..

zeti said...

zue -> lapa ek? pi la mkn.. angin da msuk la tu smpai mntah2.. cian tul kat adik akak sorang ni tau..

lily -> thnk u lily :)

yatie -> da tgh mlm ek kat sana? bedal je yatie klu da lapa :p ehhee