My Followers

Tuesday, November 25, 2008

Bestest Follower Ungu Violets Blog


ehem.. cheqtie dpt award lg
kali ni dr adik Mar yg tgh study kat UK
utk mdptkan award ni, Mar da ttpkan syaratnye..

Ada TIGA syarat untuk menerima award yang di reka khas ini :

(1) Pastikan award ini di tampal di kawasan rumah anda.. Tak kira, kanan atau kiri, atas mahupun bawah.. Janji lekat di dinding yer!! -
Done !

(2) Berikan 5 sebab musabab mengapa, kenapa, limaza, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini... cheewah.. Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takper.. - Done !
  • sbb akak nk tau pkmbangan Mar kat oversea sana, sht ke x ;)
  • blog Mar teramat2 la mnarik.. ada mcm2 widget kat dlm blog Mar
  • ada p'bagai info dlm tu cthnye resepi mknn, info ttg tmpt Mar
  • klu busan akak suka msuk blog Mar sbb ada gmbr2 pmandangan yg cntik2
  • seronok nk tau citer negara org.. t'ingin nk pi sbnrnya, tp tatau la bila dpt pi.. huhuhu..
(3) Please let me know when you've done it!! - Done !

thanks Mar utk award ni
semoga ukhuwah kita b'kekalan smpai bila2.. Insya Allah..

2 comments:

MiSZuE said...

tahniah dapat awrd hehe:)

UnGu VioLeT said...

iyer kak.. moga ukhuwwah nie akan terus berkekalan.. amin.. slm cyg dr mar..