My Followers

Monday, November 3, 2008

Open houz @ umah prof


abis je jwb paper ethics kitaorg trus pegi umah Prof utk beraya
antara menu2 yg disajikan ialah, roti jala, nasi goreng, mee & meehon sup (prof pnye secret recipe) t'amatla cedap tau uol.. smpai b'tmbh2 we all mkn.. ada sorang mmber tu siap hirup sup lg smbil dok smbang2.. ops, sape ek ;) ehehe.. maunye x btmbh, masa pekse tu pnye la perah pala otak nk jwb soalan ethics ni.. mmg la open book tp ntah la..

amboi noyun ngan mimi, sngih lbar nmpk.. da knyang la tu..
masa ni kitaorg da abis mkn.. bg can kat group lain plak..
uol pasan x gmbr cheqtie x bape ada sgt?
cheqtie x bape ada mood sgt nk amik gmbr time ni
ekceli masa dok jwb exam tu leh plak sakit pale yg tgkp tgkuk tu.. adooiiii.. mmg spoil mood btul la.. blik umah pun still tegang je kat pale tu.. huhuhu..

bgmbr ramai2 ngan prof & wife
ada 18 org je time ni
ada sorang sesat x jmpa umah & sorang lg da blik dulu
pape pun, thnk u so much to our beloved prof yg sggup buat mkn2 utk ank2 murid dia ni.. alang2 da tau umah prof ni leh la kami sggah lg.. bole kan prof? eheheh..

*cheqtie nk mntak maap byk sgt pd Mala & Eza yg penah jmput cheqtie ke open houz dioarg tp cheqtie x pi.. x dpt disengajakan klu open houz tu buat hr weekend, tmbh2 lg time ada class ni.. insya allah ari lain kita jmpa k.. jgn serik jmput cheqtie lg tau ;)

5 comments:

Redbloodsnow said...

still ade lg ea raya open house..hehehe..

MiSZuE said...

hmm sedapnye..tapi zue xlapa pon..selera kurang skng..leh laaa kurus cmni ekekek

akk..mizz u..mizz me x hehe

Beautiful Disaster said...

wah..xabih lagikah raye?

Nurmala said...

laaa...
x abis² lagi raya rupanya..wak!!!

zeti said...

zie -> haah la yang.. open houz di ujung mggu :)

zue -> nape xde selera mkn? ciannye.. zue da la kurus, karang btmbh kurus plak.. miz u too adikku ;)

ryn -> ekceli prof ni nk buat awl2 aritu.. tp kene tnda sbb dia ada hal.. tu yg dia buat jgk sbtu lps :)

mala -> btul mala.. zt ingat sbtu tu yg plg lmbt org buat, ghupanya ahad tu pun ada 3 jmputan lg tau ;)