My Followers

Thursday, November 6, 2008

Jamuan raya @ Ancasa Hotel

cheqtie tau citer ni da basi
tp dulik la kan.. nk citer gak kat uol suma :)
last week opis cheqtie buat jamuan raya kat hotel ni
cheqtie dok ngan nurul dlm bus
klu uol nk tau hotel tu dkat je
tp kitaorg ngades nk naik bus

antara tetamu VIP yg hadir
sblh kanan tu pengarah jabatan kitaorg
yg kiri tu ketua pengarah

masa ni tgh khusyuk dgr ucapan dr kedua2 tetamu
mokcik da lapo time ni

gmbr ngan ahli semeje
suma msih single & not available :p huhuhu

ha.. gmbr ni la yg cheqtie ltak pg td
jwpnnye ialah.... kambing yg telah dilapah
klu uol nk tau, kmbing ni mmg cedap sgt2 tau sbb x bbau
ekceli byk lg mknn yg diaorg hidang
tp sbb mokcik da lpr sgt, x smpat pun nk amik gmbr2 mknn tu

bgmbr ramai2
amcm, ramai x staff department cheqtie?
so, itu la jamuan raya opis cheqtie thn ni
thn lps weol buat kat Restoran Sri Melayu
tp thn ni nk kelainan ckit sbb tu buat kat hotel plak :)

*ini adalah autopublish pnye n3.. cheqtie ngak ada di opis arini.. huhuh..

4 comments:

Nurmala said...

hotel ni cam pernah dgr la
kat ner ek??

hani said...

erk..suka daging kambing ek?..
sy kan, sejak2 mkn masakan daging kambing kat China hari tu, terus jadik x suka..huhuhu...

Warnawanie said...

erk Restoran Sri Melayu...

me patutnyer ada open house kt restoran tu arituh...cemana lak me leh lupe datenyer.. kui kui kui...

kena tunggu tahun depan ler... hehehe

lily lotus said...

syioknyaaa ;)