My Followers

Wednesday, January 7, 2009

Back to school

korang ingat bdak2 sekolah je yg msuk sekolah balik?
cheqtie pun da start blajar balik tau :)
so, disbbkan tgh b'smangat nk blajar cheqtie pun pi la carik brg kperluan
nk beli pensel2 murah ofcoz la kene pi carik kat Mydin

x beli byk pun.. just amik pen, liquid, highlight etc
tp kan, cheqtie xde pencil case la..
xde ke sape2 yg bmurah ati nk belikan? :p ehehhe..

then masa dok beli2 tu jmpa Nasrun *my ex-opismate
dia tnya da ada lum notebook & calendar thn ni
cheqtie mmg x dpt lg suma tu dr opis ni
trus si Nasrun bg 1 beg..
tq Nas.. I'm lovin it ;)

dlm beg tu plak ada bnda2 ni..
ada 2 kotak notebook ngan memo pad

dlm kotak tu ada 1 notebook ngan table calendar
wah, Nasrun ni mcm tau2 je yg cheqtie perlukan notebook utk bwk pi skool nnt ;)
cheqtie sgt hepi ok.. btmbh smangat nk pi class.. wah, ayat poyo :p
Insya allah sbtu ni cheqtie akn pi class utk last sem ;)
cuma tggal 1 subjek & kene buat research
doakan la cheqtie leh buat sem ni k
cayang korang suma tau!!
:)

14 comments:

eedany said...

yeay...dah buka sekolah?

Selamat belajar cheqtie. eedany doakan semoga cheqtie berjaya. Amin...

Calendar CIMB ni kalau warna pink sure saya suka. Tapi yg blue tu pun sweet kannn?

Have a nice day cheqtie :)

Dakjaat™ said...

Dakjaat tak suke ngan CIMB ni... pegawai semua macam toootttt! hahahaha!

dah kena sekali memang yang tak buat pun kena cop sama jaat gak la macam pegawai yang buat jaat kat Dakjaat.. hoh!!!

Sekolah, zaman persekolahan telah lama berlalu .. tapi teringin gak masuk sekolah balek dengan muke yg bergaya ni .. baru la ada orang akan jatuh hati .. wakakakkaka! ;p

masa dulu2.. semua duit mak ayah yang bagi utk beli segala kelengkapan sekolah ... masa tak sekolah (sabtu ahad, cuti) boleh plak g jalan2 ngan awek .. pastu mintak duit ngan mak .. dengan alasan nak duit belanje utk keluar..

mak pun bagi .. tapi Dakjaat pergi plak belanja awek .. kahkahkah! tapi masa tu .. perit gak sebab duit mak bapak kan? ada limitnya ..

tapi kini dah kerja sendiri .. lantak kamulah nak belanje berapa banyak kat girlfriend.. ehehehe!

sebab tu Dakjaat masih ingat lagi pesan mak, jangan bercinta time sekolah.. Kini barulah Dakjaat faham kenapa mama cakap macam tu .. sebab bercinta time ngah study ni membazir jer.. yer laa.. masa tu semuanya duit mak.. (Ayah dah takde.. ayah pernah bagi 2 ringgit jer.. tu la yang awal dan terakhir abah kasi)

hehehehee!

panjang lak komen .. kang bosan lak Zeti bace.. ok2.. Dakjaat quit dulu ...

selamat bekerja !!

miszrLina said...

zeti back to skool. yey! hehe

nasrun... utk i xde ke... huhu...

AiE bAhRi said...

Good luck kak..
wow..bestnye sem last =)

hani said...

bestnya kalau dapat g sekolah semula..hahha..leh jadik kanak2 riang semula...:P

good luck utk sem baru nanti k..:)

anand said...

hi i like the way you are doing....have a happy new year bye

anand said...

nice post.so what i have done is that i have added your blog link to my blog.so friend you also add my link to your blog.let us share our experiences....ok friend see you in the next post bye takecare.

nURmALa mAZLan said...

wah!!!!
zt pon back to school...
nak g sekolah jugak!!! best kan zaman sekolah dulu

Redbloodsnow said...

hohooo...bek to skool yek
bez ape bek to skool kan
zie neh bile lg ler ade rezeki nk bek to skool..hehe

manyak stationery kak zet beli

:P

CUteY^ANgEL said...

kak zeti... selamat kembali bersekolah.. hikhikhik...
sonoknyo die nak start kelas.... semuga kak zeti terus berjaya..berjaya.. and berjaya.. sayang kak zeti...

hyfa hasan said...

wah dah nak msuk kls blk ekk..
ehehee... hyfa ngan duk cuti lagi..
ehhee..
satu subjek lagi ke kak..
gud luck ekk akk..

MiSZuE said...

hahaha selamat kembali ke sekolah ye akk ku cyg hehe

psssstt..belajar rajin2 :P

SaDi said...

good luck buat research tuuu... :)

`BaHa` said...

owh baru nak masuk sekolah ek.. last week tak masuk ek hehe
zeti buat research ek? sy ade 2 kelas n IS, tp tgk la nak discuss ng prof laila nak buat thesis so takyah amek class. cuma kalo berat sgt research, tak la kot.
selamat kembali ke sekolah!