My Followers

Saturday, January 10, 2009

Nasi Kandar Line Clear


masa pi Penang aritu kitaorg sggah mkn kat sini
smpai2 je Penang mak bgtau Jai nk lunch kat Line Clear
Jai pun bwk la kitaorg pi sini
ingatkan Line Clear ni restaurant..
rupanye mcm gerai biasa je
pnya la ramai customer dok b'atur
masa ni kitaorg tgh b'atur
smbil2 tu smbang ngan pmndu pelancong kitaorg, Jai
cheqtie amik ni, nasi beriani ngan ayam goreng & sayur ckit
nasi dia byk sgttttt.. smpai x abis cheqtie mkn
lupa nk mntak sparuh.. knyang smpai mlm tau :p
bole thn gak la lauk2 kat sini
b4 blik KL pun kitaorg sggah mkn kat sini lg
kali ni maksu ajk mkn kat sini
kitaorg x mkn nasi, tp mkn mee goreng mamak ngan cndul
sebelah En. Zul tu ank maksu, twin tau
klu x caya meh cheqtie ltak gmbr 1 lg..
ha.. ni sorang lg
ni la adik2 Syida Pulapol tu
Nasyriq & Hazriq
*agk2 korang ada can x cheqtie dpt ank kmbar? ops :p ehehe

7 comments:

Dakjaat™ said...

hello ..

nak tanyalaa... sejak dari dulu lagi ..2 tahun lebih dakjaat berada di Semenanjung MAlaysia ni .. (asal sarawak) semua dok cerita tentang nasi kandar .. ape yang best sangat?? ;p selalu dengar jer orang kata nasi kandar tu best laa.. kat area tu lagi best laa.. tak2 kat area tu lagi best.. hahahahaaa!

tak pernah tergerak hati nak cube.. apakah yang ada dalam nasi kandar?? macam nasi campur gak ke?? ;p

[S]itie [B]Um [B]Um said...

haha...mcm tgh2 en zul tu ade cermin je bg nampak the twins!

Sheikh said...

saya sempat jugak makan di situ kurang dari 2 bulan yg lepas... oleh kerana tak buat entry pasal tu ,tak tepek la pic yg diamik di sana !

zeti said...

dakjaat -> ntah la, akak pun tatau.. dok dgr org citer tu la yg t'ingin nk pi merasa :) tp nasi dia biasa je mcm kat kl ni.. mayb sbb femes kot ;)

siti -> haah kan.. mcm ltak cermin kat tgh2.. nnt zt buat n3 psl kmbar ni plak :)

sheikh -> da penah pi ek? tmpt dia biasa2 je kan :)

hyfa hasan said...

mcm best je...ns kndar tuu..
best x??

hani said...

waaaa....sedapnya...lapa2..:p

jacker said...

prada bags
prada wallets
prada bag
prada handbag
prada handbags