My Followers

Thursday, January 29, 2009

Citer mggu lps

1stly nk mntak maap byk2 ngan uol suma
da lama tul cheqtie x update kan
dlm smggu just ada 2 n3 baru je
maapkan la kwn uol ni ek
sjak dua mnjak ni cheqtie agk k'bizian ckit
so bila da bz, agk k'penatan ckit
phm2 je la kwn uol ni 'lembik' ckit :P ehehe

arini cheqtie nk citer psl jmpa ina last week
ekceli ina da citer psl dating ni
uol leh baca gak kat sini
jmpa ni x dirancang pun
cheqtie ni cam biasa la, klu ari rabu ari tgk movie
dan tmpt yg slalu weol pegi OU
klu pi OU harusla jmpa ngan ina sbb dia keje kat sini
dan k'btulan aritu dia free so bole la jmpa

cheqtie ngan ina

smpai2 je OU pi beli tiket then carik tmpt mkn
lapar tul time ni sbb x lunch
En. Zul k'pingin mkn kat Johnys, so weol lpak kat sini je


cheqtie ngan En. Zul



antara yg dimkn oleh kami yg sgt lapar


b4 tgk movie.. ops, t'nganga lak mulut En. Zul ;) ehhee

kitaorg tgk citer Maut
biasa je citer ni.. kan ina kan?
da abis tu trus weol balik
so itula citernye mggu lps
nnt cheqtie citer psl celebrate b'day mak plak
thanks pd yg wish kat mak
mak says thank u kat uol tau ;)
cayang uol suma, mmuaah..

4 comments:

Warnawanie said...

cheqtie, bile lak kite nak berdating... hehehe

jom tgk geng & upin ipin laaaa nanti

nURmALa mAZLan said...

kita pon nak dating ngan zt jugak..hehe~~

eedany said...

sedapnya menu uols...

best kan dapat dating dengan kawan2. Sure byk kisah dibualkan...

:)

phelrakus said...

lokasi macam stimboat johhny's jer...hehehe...btol x?