My Followers

Monday, January 12, 2009

Jadual Waktu

ha, bnda ni la yg cheqtie buat smlm pas abis iron baju tu
adik cheqtie si Nana tu kene buat jadual waktu utk class dia
dia plak leh dmam mlm sblm tu
nk x nak, cheqtie ngan Zaihan la nolong dia buat smlm
pnya la b'sepah time ni
ngan gnting2 paper tu, gam kannye
dan ini la hasilnye....
amcm, ok x?
mau nye x ok, da akak2 yg nolong buat
kazen cheqtie si Ain tu pun kene buat jadual wktu ni gak
dia x de idea trus nk buat cam ni ;) ehehe..
*pssttt.. cheqtie da buat spageti smlm.. nnt cheqtie tnjuk k hasilnye :)

8 comments:

eYaNacOMeY said...

kreatifnyee lah sape yg wat duty roaster nieh..hikhik..

hani said...

colourfulnyaaaa...:)

tingat masa sekolah dulu, start sekolah je sure nk tengok jadual bertugas dulu..hihi..

aKu..DiA...kAmU said...

Kreatifnyer..saya dulu cikgu main tulis ngan marker pen atas kertas manila kad tu jer...malas betul rupanya cikgu saya tu ek!

Warnawanie said...

hehehe.. tetiba teringat zaman sekolah2 dulu...

Bile jadi ketua kebersihan.. ni laa antara tugas2 yg sangat diminati.. ehehehehe...

*tetiba rasa nak gi sekolah semula :-P

MiSZuE said...

cantiknye kak..zue klu gini time sekolah2 dulu jek hehe

Muhammad Azli Shukri said...

teringat waktu skolah dulu...

eedany said...

Wah! Cantik...

Windulah nak create benda2 macam ni. Teringat kenangan masa sekolah dulu...

:)

technology said...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry