My Followers

Tuesday, January 13, 2009

Spageti ape2 aje

wah, nmpknye husna da tnya psl spageti ni
so, harusla cheqtie citer :)
nape cheqtie namakan spageti ni ape2 ajer?
sbbnye..
cheqtie pun tatau nk ltak nama pe :p bole gitu?
*ada sape2 nk bg cadangan nama spageti ni sila bbuat demikian di bahagian comment.. harap maklum :p
bg sape2 yg tatau citer spageti ni, sila la view kat tis n3 k ;)
msti korang suma ckp nmpk cam x mnarik je kan spageti ni
mo x nyer, kaler sama je kuah ngan ingredientnye
cheqtie lupa nk beli capsicum suma tuh
tp rasanye cedap ooo..
ehehe.. puji diri sndiri nmpk :p
sape lg nk puji klu bkn diri sndiri, ye x ;)

ni plak ingredient yg cheqtie guna aritu
simple2 je.. cheqtie guna recipe yg Sadi bg aritu
pttnye ssuai pakai spageti yg pnjang2 tu
tp carik x jmpa so pakai yg spiral je
then cheqtie just cmpur ngan ayam kisar & mushroom
simple je kan..
klu nk cedap lg.. uol tabur la oregano..
pergh, knpem t'angkat pnyer la :)
rasa yg ni pun cedap la gak tp mak ckp sdap lg yg carbonara cheqtie buat aritu ;) huhuhu
ada sape2 mau rasa ini spageti?
sila la dtg ke umah cheqtie.. nnt cheqtie buatkan :p
klu nk buat sndiri lg la digalakkan ;)
selamat mencuba !!

10 comments:

nURmALa mAZLan said...

zt, x kisah la nampak menarik ke x..janji sedap dimakan kan kan kan

lady milk said...

cheqtie kite nak, nak rasa ...ee macam sedap je..
mesti sedap kan...kira menjadi la ni ek..pakai perisa apa ni?

miszrLina said...

hehe...nih kes tersalah beli flavo eh... tp cedap gak kan... creamy gitu =)


ti... aku nakkkkkkkkkk

lily lotus said...

yummy!

SaDi said...

menjadik ye resepi sadi... so lepas ni sadi nak try perisa keju pulak laa buat spegetti... hehehhehehehhehehehehehe :P

~ lady ell ~ said...

org len dpt tengok je...yg rasa diri sendiri..tu yg puji tu...

rupa tkde tk pe,tp dh selamat masuk perut kn zeti...:)

eedany said...

semalam eedany makan macaroni segera dalam plastik tu. Tak berapa menambat hati eedany lah.Maklumlah segera kannn...

tapi yg ni macam nak rasa jer. Tentu sedapppp...

:)

CUteY^ANgEL said...

mcm sedap je tgk spageti ni.. nanti tlg buat utk nad ye.. hehehe

hyfa hasan said...

wahh..bestnya akak..
xde ke utk hyfa..ehhee

materials said...

dior uk
fendi
fendi purses
discount fendi
fendi handbags