My Followers

Wednesday, January 21, 2009

ISO @ Genting

morning suma..
da bekfes?
cheqtie plak dok update ni smbil mkn
sori la lmbt update, xde mood la lately ni.. huhuhu..
so arini nk citer psl pi Genting aritu
cheqtie x amik gmbr byk sgt masa kat sana
tatau la nape, rasa cam brat je nk ngamik gmbr suma tu
ceh, rasa brat plak.. ckp je la malas kan.. abis citer :P
tp kan.. ada la sekeping dua nk tnjuk kat korang

gmbr beg pun kene amik gak ke?
ehehe.. cheqtie bwk laptop, tp wireless kat sana mcm pe ntah
slow yg t'amat.. mayb nk suh kitaorg cncntrate dlm class kot :p

ni bilik kitaorg
cheqtie share ngan akak dr Jabatan Arkitek
kira bsar gak la bilik ni.. puas ati..
mkn pun ok gak.. then mlm last tu ada bbq.. tp xde gmbr ye ;)
ish, mmg mls btul nk amik.. tatau la nape kali ni truk ckit
slalunye pntang bwk camera suma bnda cheqtie amik gmbr
tp kali ni..? wut happen to me?

mlm tu start ngan ucapan dr Pengarah HR & pengenalan serba ckit ttg ISO ni
mmg hangat la mlm tu ngan soalan2 dr kitaorg
yer la, b4 tis dok dgr je psl ISO
tp skang involve plak.. mcm culture shock la ckit :p
yg lbih tkjut tu siap ada test lagik
jenuh la dok cari jwpn dlm notes yg dia bg

ari kedua ngan ari ketiga byk ngan aktiviti kmpulan
yer la, klu p'ceramah dok b'cerita je mana kita nk fhm kan
so kene la ada praktikal skali
masa ni kitaorg dok tgh cari klausa2 utk arahan2 audit
byk woo klausa2 dia nk kene ingat.. huhuhu..

ish, pning gak la ngan klausa2 audit ni
sape terer audit kat sini? meh ajar cheqtie nk?
nnt cheqtie blnje mnum kat kdai mamak ;)

nk tau nape cheqtie ltak gmbr ni?
sbnrnya, akak yg pakai tudung itam tu senior cheqtie kat primary school.. wah.. bole jejak kasih plak kat sini :) sbnrnya cheqtie da pasan nama dia lama da.. tp kali ni br la kitaorg ditemukan
akak ni mmg x ingat cheqtie lg.. yer la, cheqtie dulu manade femes.. huhuhu.. ekceli kan, muka akak ni mmg x b'ubah dr zaman bdak2 smpai la skang.. tu yg cheqtie bole cam ;) ehehe..

so, ini je la citer cheqtie dr Genting aritu
no time tu huha huha..
pasni, cheqtie ngan other colleague akn cncntrate psl audit ni kat Jabatan kitaorg plak
our mayor nk suma jabatan dpt ISO ni by this October
so, korang agk sndiri la btapa kalutnye kitaorg nnt
tp suma tu x mstahil kan?

*pnjang la plak n3 kali ni ;) sudi2 la baca yer.. :)

11 comments:

nURmALa mAZLan said...

wah!!! zt g genting yer....dah lama arr x gi sana...last saya gi genting kan bulan 2 thn lepas kalau x silap..hehe~~

lily lotus said...

selamat berISO!

miszrLina said...

aku suke la luggage pink tu!! huhu

alif-mikail said...

peh! penat baca... ZZZZZzzzzzzzzzzzzz

Mrs.Sheikh said...

tiknyer bag pink tuuuuu!!!

Mrs.Sheikh said...
This comment has been removed by the author.
eYaNacOMeY said...

hmm..yana plak bersakan amik gambo kt genting ritu..hikhik

PrinCeSS said...

beg pink!!!
menarik perhatian betul..^^

syma_mr said...

hi akak...
tertarik dgn luggage pink tu gak..cutenya

syma_mr said...

hi akak...
tertarik dgn luggage pink tu gak..cutenya

MaDihays{Ida} said...

salam,
nasib kita serupa..
ISO Auditor {yg sgt hampeh}, mcm x konfiden je nak bwat..
tp kena ingat!
"I AM THE MASTER"
kah.. kah... kah....