My Followers

Sunday, January 4, 2009

Sekitar majlis pertunangan Hafiz & Mawarni

mak mengetuai rombongan lelaki
maksu sarung cncin kat Mawarni

upacara mkn gula?

tunangan org.. Mawarni.. comeykan dia ni ;)

Mawar wit hntaran dr pihak llaki
Mawar wit hntaran dr pihak pmpuan
Mawar wit us: Maksu, Mak, Adik & Cheqtie

7 comments:

hyfa hasan said...

sapa tu6 ni akk??
emm..akk g penang wat pe kak??

eedany said...

Tahniah buat mawarni dan hafiz.

cantiklah mawarni... baju dan tudung dia pun lawa.

Upacara makan gula first time dengar. Memang adat ke cheqtie?

:)

Redbloodsnow said...

lawanyer die kan kak zet
sonok nengok org bertunang or kawen
zie neh bileeeee ler lagik yek..sobsobsob

:D

MiSZuE said...

mawar ni sape kak hehe
lawa ar dia kak:)

zeti said...

hyfa -> yg btunang ni kazen akak.. kazen akak yg laki.. akak pi penang sbb nk tgk diaorg btunang ;)

dany -> cntk kan mawar ni.. baju dia mmg cntik sgt2, bila tgk life lg cntik ;) yg adat tu zt x sure la dany.. tnya mksu yg penang ni pun tatau, mayb adat kampung dia la kot :)

zie -> adik akak ni pun pe kurangnye ;) ala zie, turn zie pun x lama lg.. insya allah :)

zue -> mawar ni tunang pd kazen akak yang.. ;)

二八杠扑克棋牌游戏中心 said...

If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
Personalized Signature:金陵热线棋牌游戏中心,名城苏州游戏中心,云南信息港游戏,彭城视窗棋牌游戏中心,江苏互联星空棋牌游戏中心,广西休闲游戏中心,安徽棋牌游戏中心

fishing net said...

Good Blog, I think I want to find me, I will tell my other friends, on all
fishing net factory