My Followers

Tuesday, September 9, 2008

B'buka posa di class

sabtu lps festime kitaorg bbuka kat class
Alhamdulillah, our Prof yg sponsor bbuka aritu :)
Prof kitaorg siap pnggil caterer lg utk prepare b'buka
tp bkn class kami je yg mkn aritu, ni t'masuk ngan 3 class yg lain
kitaorg bbuka kat sini
da serupa cam dlm dewan mkn je time ni
sib baik x ada tray besi tu (mimi yg ckp :p)

cam biasa, lps amik mknn wajib tgkp gmbr
cheqtie ngan mimi & hasni
jgn surprise lak cheqtie amik 2 jnis air
1 panas 1 sejuk
biasa la org tamak haloba ;) kuikuikui

yg ni plak julie, noyun (b'day gurl aritu) & atie
kat blakang tu still ada student yg dok amik mknn diaorg
sib baik prof kitaorg lps awl td :)

ha, ni la Prof kitaorg blnjer
nasi beriani+ayam kurma+acar
mmg cedap sgt2 :)

pastu ada sagu melaka
air plak ada 2 jenis
teh o ngan sirap
mmg lgkp la menu bbuka aritu
smpai umah pun knyang lg
pape pun kami suma nk ucap tq sgt2 kat Prof yg sudi sponsor kitaorg bbuka sbtu lps
thanks Prof, jasamu kami kenang smpai bila2 :)

11 comments:

Zoulkieflie said...

hi,sedap ke sagu melaka?hehe..kasi la kat sini sikit..

alif-mikail said...

awat tak ajak koi sekali? kedukut...

miszrLina said...

wah....meriah gak ko bbuke kat kelas.
ingat tak masa kite bbuke dulu?
port utama kat kg baru or kedai depan tu...
arghh..windunye saat2 itu...

Redbloodsnow said...

bez kan buke pose rramai
eh...sedap x sagu melaka tuh
z x pnah rs arr..hehe

ladyell said...

sedap nye mkn briyani...di sponsor plak tuh...

nuyon said...

sagu gule melake yg best..lagi best di makan sejuk2..uiiii...nyum2

MiSZuE said...

rezeki tue org lanje..
seronok buke reramai cm gini kan kak hehe

eedany said...

murah rezeki uols di bulan ramadhan...

PrinCeSS said...

wah besnye bukak kat kelas siap lecturer sponsor..
kalau maya bukak kat kelas, minum air kosong je..:(

SaDi said...

Last year pun sadi kena berbuka puasa kat kelas... alhamdullilah tahun ni schedule dah ok... berbuka kat rumah...

zeti said...

zoul -> sagu melaka mmg cedap sgt2 tau zoul ;) nk ek? nnt zt pos pi miri k :p

alif -> ala, masa tu lapaq sgt.. x pk sape2 da ;) lenkali zt ajk skali ek :)

ina -> of cozz aku ingat.. sbb time tu kita bgitu nakal skali :p tp meriah kan time tu.. aku pun rndu gak zaman tu :)

Z -> z x penah rasa ek? mmg cedap tau.. klu mkn sjuk2 lg sdap.. nk buat pun snang je.. nnt akak bg resepi k ;)

ell -> mmg best ell :)

noyun -> amboi ko.. posa ke idak ni.. msti tgh imagine sagu aritu kan :p

zue -> alhamdulillah, rezeki kami.. mmg sonok yang bbuka ramai2 cenggini.. skali ngan Prof plak tu.. m'eratkan silaturrahim.. cewah ;)

eedany -> alhamdulillah dany :)

maya -> alahai, ciannye maya.. xpe, lg bape thn je kan kat sana.. nnt blik sini leh la bbuka cedap2 :)

sadi -> oo ye ke sadi? kitaorg mmg x leh nk elak sbb class 1 kali je smnggu :)