My Followers

Friday, September 5, 2008

Special Guest

smlm ada special guest dtg umah cheqtie
special guest tu ialah org ni -->

knai x? ni Ina la, my UKM besfren
tp dia x dtg sorang2
she came with her little cute boy "ADAM"

see.. comeykan adam ni..
geram sgt2 ngan dia ni tau
yg best part, dia mau ngan cheqtie :)
ekceli ina bkn saja2 dtg
tp dia antar brg yg cheqtie pesan

sori ye adam, auntie x de toys la kat umah ni
sib baik adam ada bwk kete kcik dia, bole gak dia main
pndai btul adam bwk diri dia
mama adam plak dok smbang ngan auntie Zet

ni mama adam tgh suap adam mkn bskut
adam suka sgt mkn bskut ni
ina ngan adam dok x lama pun
dlm kul 10 diaorg da gerak
cedih je tgk adam balik
thanks ina dtg umah aku & bwk brg tu ;)

7 comments:

shafa said...

Zeti..kna ckap dekat mama dia, blh pinjam tak Adam. Mengamuk Miszrlina nanti.

Pwnchess Redbloodsnow said...

hehehe...sonok jek kan sembang² ngan kkwn di mlm ari..hehe
a'ah arrr...comey la adam tuh
adam??? hahaha...name my super ex bf ler..kehkehkeh

:P

ladyell said...

alahai..bila la nk main ngan ank sendiri kn zeti ..asik main ngan ank org..jek.

"YA ALLAH! KAU KABULKN LAH PERMINTAAN HAMBAMU INI,KURNIAKNLAH DIE CAHAYAMATA YA ALLAH!"

>Ell tolong2 doakn....

zeti said...

shafa -> dak aih, da penah mntak & mama adam pun bg. tp zt plak yg selalu x de kat umah :p ehehe

Z -> mmg syok pun.. smbang x hengat dunia :) haah la zie, nama ur ex.. haipp.. jgn ingat yg lama.. nnt kcik ati org baru.. ops, jgn mara ;)

ell -> tu la.. cedih gak ni.. bila la nk ada ank sndiri.. thnks ell sbb doakan zt.. cayang ell!! :)

miszrLina said...

halu...

wah..shafa nak pinjam adam ek...leh geng ngan anak dia ek...hehe..

insya'allah... 1 fine day akan datang jua utk ko ti...
rezeki tu tetap ada... sabar k...

sementara tu bole la ko anggap adam tu anak ko..dah dia nak je layan ko..hik2...

eedany said...

tentu cheqtie ada sifat keibuan that's why adam nak kat cheqtie kan?

pipi dia gebu lah! nak cubit sikit...

;)

zeti said...

ina -> tq dear :) huhuhu..

eedany -> ada ke..? ehehe, tp zt mmg da ready nk jd mommy pun dany.. tp lum ada rezeki lg :( huhuhu.. nk cubit pipi adam? bole, silakan.. *slmbje zt ni kan, ank org tu :p