My Followers

Monday, September 29, 2008

Kemas umah

smlm cheqtie ngan hubby kmas umah
mmg da lama ingat nk kmas umah tu, tp x de masa
kbtulan, family suma turun ke sini & ada ttamu yg nk dtg, haruslah kemas umah cpt2 :p
pape pun lyn je la gmbr2 ni ek..

ni gmbr SEBELUM kemas
br lpas angkat carpet
cushion2 suma cmpak msuk dlm bilik :P

ha, ni gmbr SELEPAS kitaorg kmas
amcm? ada p'bezaan x?
ops, seksinye Mr Zul tu.. ayoyo..
cian dia pnt vacum umah, pape pun thanks to my lovely hubby sbb sudi mnolong wife nye ni
adik2 cheqtie suma kuar time ni sbb jmput 'tetamu' yg nk dtg bbuka kat umah.. sape kah 'tetamu' itu? nxt n3 ya ;)

6 comments:

Mr.Wall said...

cool blog

miszrLina said...

alamak...ada mOdel tu kat ruang tamu tu..hik2

hyfa hasan said...

wah...
dah kemas2 ekk..
emm.. akk raya kat mana?? x balik kmpg kew?

PrinCeSS said...

GOOD JOB!..ehehe

p/s:import akak dtg cnila tolong kemas umah..:)

zeti said...

ina -> tu la psl.. x leh suh dia sorok sbb k'pnatan ;)

hyfa -> selalu xde masa, ahad tu free trus kmas.. pnt gak.. siap smput lg (akak ni alah abuk..)
akak beraya KL je thn ni hyfa..
:)

maya -> ehehe.. import gi sana ek? klu suh jln2 mo la, tp klu suh kmas umah kene charge nnt :p ehehe

Marzuki Melarang said...

haha, kemas gila