My Followers

Tuesday, September 2, 2008

Dpt Parcel

aritu mak call cheqtie ckp ada parcel smpai kat umah
cheqtie da tau ni msti dr dewi sbb aritu dewi ada mntak address
klu u all nk tau, cheqtie mnang contest yg dia buat
ala, teka2 je, x sangka lak leh dpt hadiah gini ghupa
dewi, lenkali buat lg ek.. akak nk msuk :P ehehe

yg atas ni gmbr dewi ngan besfren dia masa cuti2 kat swiss
sori dewi, akak amik gmbr ni from ur FP.. bole la ek ;)
dewi skang study kat Ukraine
tadaa.. ni la parcelnye
mmula skali cheqtie cari phone num dewi
tp x de.. huhuhu
apsal dewi x ltak phone num, klu x bole tipon
bila bkak je ada kotak ni

cntik btul box ni
jalur2 lg
dgn x sbrnye cheqtie pun bkak la
ha, ni la isi kat dlm box tu
mcm2 tau dewi isi dlm tu
ada towel, keychain, FM ngan kad

kat towel ni ada map & bendera
x silap cheqtie map & bndera Ukraine kot
btui ke dewi?

keychain dr Beijing
rasanya dewi beli masa transit aritu kot?
wah, pakai teka je cheqtie ni.. ntah btui ke x :P
ada keychain lg
psstt.. dewi, pe mksud ayat tu ek? ;)
FM pun ada tau
cheqtie da ltak pun kat fridge umah
eheheh :)
then ada kad, bntuk love lg
dewi ni mcm tau je cheqtie suka bntuk love :)
dkat kad tu dewi ckp dia balik ke Ukraine on 28th
mknanye skang ni dewi da smpai kat Ukraine
x smpat jmpa pun ngan dia kali ni
Insya allah, kita jmpa lenkali ek
btw, thanks a lot ye dewi :)
akak suka sgt ngan gift yg dewi bg ni tau!!
cayang dewi, mmuaahss..

8 comments:

Beautiful Disaster said...

zt..buat lar contest pulak..pemenang dpt keychain beijing tu..hahah..cantek lar!!

Princess Redbloodsnow said...

whoaaaaaa
dpt bykkkk tue payzennnn
nak payzen gaksss..ekekekeke

mesti ati apie jek kan
time timer payzen tuh :)

MiSZuE said...

best nye dapat pwesent..untuk zue xder ke kak cyg hahaha:P

selamat berpuasa akk cyg..

zeti said...

ryn -> insya allah, zt pun akan buat contest gak.. tp hadiah nye idak la keychain tu.. cayang woo :P ehehe

Z -> mmg hepi giler time tu zie :) nk payzen gak ek? nnt akak bg ek ;)

zue-> zue pun nk gak ek..? nnt akak buat contest k.. jgn lupa msuk lak tau :) selamat b'posa adikku cayang!!

Ziana said...

congrats ti!
:)

zeti said...

tq yang :)

lily.lulu said...

lily dah tgk citer zohan tuh
bess gilerrrrrrrr !!
:D

zeti said...

best kan lily ;) dok gelak2 je tgk citer tu.. tp bln posa ni x elok kot tgk :p ehhee