My Followers

Tuesday, September 16, 2008

Ni la sbbnye..

sbnrnya, yg cheqtie away kjap tu bkn cheqtie pi mana2 pun
cheqtie ada je kat opis & umah
cumanye, agk kebizian ckit
kat opis bz ngan keje opisnye, kat umah lak bz ngan keje umah & keje school
tu yg cheqtie x mnang tgn last weekbyk tul asinmen last week
ngan nk prepare presentation lg, yg nk kene sbmit.. pheww..
ni la peneman setia cheqtie
da x larat buat kat lua, angkut buat dlm bilik plak
dlm bilik leh baring2.. kekdahnye, pastu ttido trus :p
disbbkan kebizian yg mlmpau ni, cheqtie x dpt join mmber2 UKM bbuka
so sorry kwn2 ku.. mmg x dpt nk elak suma ni
nnt kita jmpa ek.. rndu tau kat korang.. huhuhu..
tis week rasanya x bape bz sgt, cuma ada test sbtu ni
wish me luck!!
:)

10 comments:

SaDi said...

zeti nak tau... buku sadi lagi bersepah kat living room... dgn assignment ngan research niii... cukup menyeksakan bulan puasa ni... kita serupa... huahuahuahua..

anyway... good luck for the test!!!

Nurmala said...

ok²..good luck..

lily.lulu said...

selamat study dan buat assignment cheqtie ...

study rajin2 k
:)

MiSZuE said...

kesian akk ek..xper pasni dh setle rehat cukup2 tau..

Ziana said...

good luck

ladyell said...

gud luck 4 da test.wish u do ur best.

ssh nye jd zeti...kene wat assingment,sbg pekerja,pastu jd isteri kt umah,tu blm ngn ank2 lagi...fuh..letih dengornye...papepn respect la u...

zeti said...

sadi -> sama la kita kan sadi.. tq tau wish me luch :)

mala -> tq yang :)

lily -> tq lily.. makin b'smangat nk study ni ;) ehehe

zue -> tq adikku cayang.. abis test ni ada 1 lg big project lak zue.. kene tggu abis sem ni br leh relax puas2.. huhuhu :)

ziana@zie -> tq dear.. really appreciate ;)

ell -> mcm ni la life zt ell.. mmg pnt, hnya Allah yg tau.. tp bila tgk my fren yg ada ank leh buat, tu yg zt kuatkan smangat tmpuh suma ni.. btw, thanks my friend :)

Redbloodsnow said...

gud luckkkk akak cayangggg :)

eedany said...

eedany pun selalu gak layan lappy atas katil sambil baring2 dan meniarap gitu...

Good Luck for your test cheqtie...

:)

zeti said...

Z -> thanks adikku :)

eedany -> thanks atas ingatan dany :D oo dany pun suka lpak atas katil gak ek? best kan mlyn lappy smbil baring ;)