My Followers

Friday, September 19, 2008

Short discussion

morning uols..
amcm arini? ok x?
sedar x sdar da 19 ari kita b'posa kan..
sori la, smlm xde n3
standard la klu ari khamis & jumaat msti cheqtie bz ckit
so, x smpat la nk update blog & comment kat blog u all
tp dun worry, cam biasa cheqtie akn qada
blik suma tu ujung mggu ni k
arini cheqtie nk citer ckit psl smlm

kitaorg ada discussion ckit psl nk mngajar
ingat lg x n3 yg ni?
so, kitaorg akn start mngajar bln 10 ni
pnya la bselerak meja tu.. abaikan la ek
biasa la, diskus psl syllabus etc
lama gak discussion ni sbb ada perkara2 yg bbngkit
agk2 korang leh teka x cheqtie yg mana :p ehhee

ha, ni notes yg kitaorg buat
tp x finalize lg
cheqtie & da gang cover Word, Kak Kem plak Excel
rasanya ujung mggu ni cam bz je
sbb nk amend notes tu ckit ngan buat handout
huhuhu..
buat uols suma, selamat bbuka & selamat b'ujung mggu k

lots of love, cheqtie..

8 comments:

Anonymous said...

hi kak zt..

Nampak mcm bz jer kan.. Tapi biasa2 jer tu.. heheheh
Cian kat orang yang amik gambar, sebab gambarnya tak der...

Just Kiddin'

NeShah...

miszrLina said...

yuhuuuu..jd ala2 lecturer la ko ek...
jgn stress sgt k...
weekend nih bwk2 la berehat...
hav a nice weekend =)

MiSZuE said...

bz betol ek akk xper..wat keje elok2 ade masa free tue berehatlah eks..jage kesihatan hehe..

selamat berpuasa kak..n selamat berhari minggu hehe

eedany said...

Selamat mengajar ek cikgu cheqtie...

Selamat Berbuka & Selamat berhujung minggu juga...

:)

El said...

Salam,

Ini ada satu report "The Traffic Tips Report"

Klik link bawah ni:

http://www.lemonadehere.com/cmd.php?af=840281

Download lah ye, kot kot boleh dapat membantu blog anda.

Lepas isi nama dan email tu, semak email awak, saya akan hantar 1 email dengan confirmation link. Click email tu untuk
confirm yang awal nak ebook ni. Lepas tu baru saya hantar link download ebook tu.

Sebagai bonus, Buat masa ni, penulis report tu tengah buat promotion. Awak boleh join affiliates dia, setiap orang yang download dari link awak, awak akan dapat $1 ke akaun paypal.

Tarik tutup promotion ni, 31 september. Jadi buat cepat sebelum terlambat.

Click sini untuk dapat kan ebook percuma itu:

http://www.lemonadehere.com/cmd.php?af=840281

PrinCeSS said...

mesti bz kan..
selamat berhujung minggu!

zeti said...

nurul -> tu la kan.. nmpk cam ada isu hangat je :p cian dia tiada dlm gmbr.. xpe, nnt kita amik gmbr lg k :)

ina -> lbih kuang cam ckgu la.. ala, ajar mcrosoft opis ;) tq ina, insya allah, no stress pasni.. nk ingat raya je :p ehehe

zue -> tq adikku :) selamat bposa & b'ujung mggu gk..

eedany -> wah, trus dpt title ckgu :) ehehe.. tq eedany.. :)

ell -> apa tu ell? xpe, nnt zt try k.. thanks 4 sharing dear :)

maya -> idak la bz sgt.. saja buat2bz :p ehehe.. selamat b'ujung mggu gak buat maya :)

Redbloodsnow said...

xleh nak teke arr kak zet yg mane...hehehee. sume nk tepi muke jek..

:P