My Followers

Wednesday, September 17, 2008

Meh lepak sini..

nk tau cheqtie slalu lpak katne?
ha, kat sini la cheqtie selalu lpak
cheqtie slalu lpak bila tgh free or tgh busan2

library ni dlm building & same level ngan dept cheqtie
so, bila rasa nk baca paper or pnjm buku cheqtie msti dtg
buku2 rujukan utk study cheqtie pun ada gak kat sini

byk gak la buku2 yg ada kat sini even library ni kcik aje
dan ks'mua buku2 disusun ikut topik

novel melayu & english pun ada
skang ni diaorg da tmbh buku
yg bestnye novel alaf 21 pun ada gak ;)

majalah2 yg latest pun ada kat sini
tp klu yg latest slalunye x leh pnjm
just leh baca kat situ je
so, ni la tmpt cheqtie slalu lpak klu u all nk tau :)
u all plak suka pi library mana?

17 comments:

SaDi said...

bagusnyaaaaa.... tempat lepak kat library... kalau sadi bosan.... tempat pertama utk menghilankan bosan.... katil....zzzzzzzzzz..... huahuahuahua.....

Redbloodsnow said...

wooohhhoooo...rajin tueee akak melepak kat library yek..zie sejak dh x bgelar student lg neh...x pnah pijak library dah,,merindu ler plaks...hehe

zeti said...

sadi -> sadi, zt pun nmpk katil gak klu dok kat umah :p ehehe.. library ni ikut k'adaan la.. klu free sgt br pi.. klu mls bgerak, dok kat workplace surf internet je ;)

Z -> idak la rajin sgt adikku.. kbtulan library dkat.. cuba klu jauh, akak mu ni x kan pegi pnyer :p ehehe

Beautiful Disaster said...

wohoo..lepak kt library..hiks!

shafa said...

Bulan2 pose p library...memang syok, byk la benda blh baca. Kl dekat majalah lagi sodap dibaca.Kl masuk kul 1 kul 2 jap jer.

ladyell said...

suka dengar org yg suka membaca nih..mesti dlm ilmunya....

Ell jrg g library...kt sini ada gak...tp ell slalu g kedai buku..kt situ pn leh lepak gak..kalau g shopping tu...kekadang bawak ank2 masuk kedai buku,baca buku...heheh bkn nk beli..tgk je...

Ziana said...

xde laa bosan kan..
kalau laaa my opis ade library..
best nyer!

Mrs.Sheikh said...

bestt ...
ni sure kalo opis sy gini,
sah2 bos meroyannnn...

Nurmala said...

wak!!!!
lama tak g library..teruk kan??

eedany said...

bestnya dekat ofis ada library... mesti rajin study cheqtie ni tau.

lain kali kalau cheqtie tak ada kat ofis...tau dah pergi ke mana.

:)

pearlEJ said...

wahhhhh bestnya kalau mcm tu yang... nak cari buku2 apa semuanya ada.. magazine pun ada.. adehhh... syokkk syokkk...

PrinCeSS said...

maya pun suke lepak library..
kalau dah de mood nak pg sane kan..
habis sume buku nak dibeleknye..

miszrLina said...

yuhuuuu...
nih la tempat ko slalu hiding ek..hik2...
now i know.... :)

lily.lulu said...

dah lama dah x pergi library ...
hehehe ..
teringat zaman belajar dulu
:)

~tinie~ said...

library ...heheh c ne pon ader gak ...tp bila ade xm jer g ...kalu time2x mcm nie ....tido tu mcm satu nikmat ...ehehhe selamat berpuasa ...

MiSZuE said...

zue suke g library..tapi lame xpg..lame dh xjadik ulat buku hehe..

akk selamat berpuasa tau:P

zeti said...

ryn -> meh lpak sama ngan zt :)
ehehe..

shafa -> btui tu.. klu busan sgt zt pi kat majalah2 ni.. syok tgk gmbr sbnrnya :p

ell -> xde la dlm sgt ilmu zt ni.. ciput je ;) zt pun klu msuk shoping complez msti sggah.. samala, bkn beli pun.. tgk2 je :) ehehe..

zie -> tu la zie.. sib baik ada library ni.. at least klu mata da pning ngadap comp ni leh la rest jap kat lbrary :)

husna -> bos zt pun mlyn lbrary ni gak husna.. tu yg leh lpak kat sini, tp xde la lama sgt.. slalunye time lunch or masa xde keje :) bos husna leh mroyan ek? ehehe..

mala -> xpe, pasni masuk k ;)

eedany -> x rajin mana pun eeda.. klu busan je zt pi sini ;) ehehe.. so, da tau la kan mana zt pi klu x de kat workstation :)

kak ej -> btui kak.. suma majalah ada, buku pun mcm2 ada :D

maya -> wah, suma buku maya belek ek? dasat ;) ehehhe..

ina -> aiyak, t'kntoi suda :p eheh

lily -> da lama x pi ek? nnt leh la ajk EJ pegi kan :) eheh

tnie -> msti bsar kan library opis ko :) mmg tido nkmat.. tp kat tmpt aku ni xde port mnarik ;) wah, bole gitu? ehhee..

zue -> zue pun suka gi lbrary gak ek? slalunye baca buku pe ek? selamat b'posa adikku :)