My Followers

Friday, September 26, 2008

Salam Aidilfitri buat kwn2 t'syg..

mmndangkan ramai yg start cuti arini,
cheqtie di sini nk amik k'smpatan m'ucapkan:
"Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri"
buat rakan2 blogger, silent reader & s'siapa yg mengenali cheqtie
ampun maaf dipinta andai ada slh silap x kira dr p'buatan @ p'cakapan, spnjang p'sahabatan kita dlm blogging ni..

buat yg pulang ke kampung,
pndu berhati2 k.. bia lmbt smpai asalkan selamat..

buat yg x balik kg mcm cheqtie,
jom tgk tv smpai lebam bijik mata
byk rancangan best raya nnt :p
ehehe.. gurau je tau ;)

Salam Aidilfitri,
Cheqtie

13 comments:

shafa said...

Zeti jgn nangis ek,,xbalik kampung. aku pun kje sampai hari selasa,boring betul semua org dah start cuti dah.aku yang kje lagi..hhhuuuhhhuuuu sedihnya.

MiSZuE said...

akk selamat hari raya maaf zahir dan batin ek..
klu zue ade salah atau terkasar bahasa hrp akk maafkan eks..

muahhss..cian akk xbalik kmpung ek..jgn sedey2 tau:P

Nurmala said...

selamat hari raya zeti...
maaf zahir batin kalau ada mana2 salah silap ek

ladyell said...

zeti,sama2 kita brmaafan ye...semoga bahagia di hari mulia..

miszrLina said...

aku pon sama ti...
maaf selama kite kwn2 nih..gurau tlebeh..hik2..
harap hgn dsimpan dlm ati yaa...
apapon..ko tetap best buddy aku =)

wei..aku masih kat opiz..huhu..
masak pe tu..nanti aku singgah..hehe

Ida said...

Salam cheqtie....selamat hari raya maaf zahir dan batin yer...

hyfa hasan said...

selamat hari raya akk..
raya kat mana thn nie??

SaDi said...

Selamat Hari Raya

PrinCeSS said...

selamat hari raya utk kak zeti & husband..maaf zahir batin..^_^

p/s : nak duit raya..eheh

Ziana said...

Selamat hari raya ti!!

maaf kalau ade salah silap ya!
:)

alif-mikail said...

cantiknye template!..

selamat hari raya..

hani said...

selamat hari raya zeti...
maaf zahir dan batin
semoga bergembira bersama keluarga dan sanak saudara yer...
take care...:)

eZa said...

selamat hari raye
maaf zahir & batin! :)